KPSS sınav sonuç tarihi belli oldu mu?
ABONE OL

2018 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans düzeyinin sonuçları için heyecan dolu bekleyiş devam ediyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) ön lisans mezunu vatandaşlara yönelik düzenlediği sınav, 4 Kasım'da tamamlanmış ve yüz binlerce vatandaş, memur olabilmek için sınavda ter dökmüştü.

ÖSYM KPSS SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

 

KPSS SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU

Ön lisans mezunları ile sınavın geçerlilik süresi içinde mezun olabilecek durumda bulunanlara yönelik 4 Kasım'da düzenlenen düzenlenen sınavın sonuçları, "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden 29 Kasım 2018’de adayların erişimine açılacak. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

KPSS Sınav Sonuçları ÖSYM'ninn Sonuç açıklama sistemi https://sonuc.osym.gov.tr adresinden olacaktır. ÖSYM'nin son yıllarda ki Sınav Açıklama rekorlarından sonra bu yıl da KPSS sınavlarında bir rekor veya hızlı bir açıklama bekleniyor.


KPSS SONUÇLARI KAÇ YIL GEÇERLİDİR?

KPSS, sonuçların açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerlidir. Yeni bir sınavın yapılamaması durumunda ise sınav sonuçları, bir sonraki sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar geçerli olmaya devam eder.