KYK ek kontenjan açıldı mı?
ABONE OL

KYK ek kontenjan yurt yerleştirmeleri için YURTKUR'dan önemli bir açıklama geldi. İkinci yerleştirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonraki süreç hakkında açıklama yapan Kredi ve Yurtlar Kurumu, Yatay ve Dikey Geçiş öğrencileri gibi sonradan yerleştirmeleri gerçekleştirilecek öğrenciler için açıklama yaptı.


KYK SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ


KYK YURT YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için ilk üç yedek yerleştirme tarihi de açıklandı. Buna göre ilk yedek yerleştirme 20 Eylül’de açıklandı. KYK yurt ikinci yedek yerleştirme 24 Eylül’de, üçüncü yedek yerleştirme de 27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.


Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) kalacak yer sorununu çözmek isteyen öğrenciler için ilk yedek yerleştirme sonuçlarını yayımladı. İlk yedekte yerleşemeyen öğrenciler, ikinci yerleştirme için adım atacak.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ YEDEK YERLEŞTİRME NE ZAMAN?

İkinci yedek yerleştirme 24 Eylül'de, üçüncü yedek yerleştirme de 27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

DGS tercih sonuçları, ÖSYM tarafından açıklandıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu, burs başvurularının e-devlet üzerinden başlayacağını açıklayacak. DGS sonuçlarının açıklanma tarihi ÖSYM tarafından açıklanmadı. Ekim ayının ilk haftası, sonuçlarının açıklanması bekleniliyor.