Yarýyýl tatili uzatýlacak mý? Bakan  Özer açýkladý
ABONE OL

Milli Eðitim Bakaný Mahmut Özer, Ankara'nýn Altýndað ilçesinde bulunan Kavaklý Ýlkokulu'nda karne daðýtým törenine katýldý.

Bakan Özer, Ankara Valisi Vasip Þahin ile beraber öðrencilere 1. dönem karnelerini daðýtarak, 7 Þubat'ta sona erecek 2 haftalýk tatilin ardýndan buluþacaklarýný söyledi.

Öðrencilere karnelerini verirken hayallerindeki meslekleri soran Bakan Özer, öðrencilere yarýyýl tatilinde aileleri ile vakit geçirmelerini ve kitap okumalarýný tavsiye etti.

BAKAN ÖZER'DEN AÇIKLAMA

Bakan Özer, yaptýðý açýklamada "Öðretmenlerimiz çok büyük fedakarlýklar gösterdiler. Maskelerle ders anlatmak kolay deðil. Öðretmenlerimizi fedakarlýklarýndan dolayý ve aþýlanma oranlarýyla topluma örnek olduklarý için þükranlarýmý sunuyorum. Öðretmenlerimizden bir istirhamýmýz olmuþtu, öðrencilere ödev verilmemesi yönünde. Öðrencilerimize bir ödev veriyorum, 18 milyon öðrencimizin bu yarýyýl tatilinde en az bir kitap okumalarý. Tüm öðrencilerimize iyi tatiller diliyorum." ifadelerini kullandý.

YARIYIL TATÝLÝ UZATILACAK MI?

Bakan Özer, "Biz verilere bakarak konuþuyoruz. Þu an için tatili uzatmamýz gereken bir durum yok. 7 Þubat'ta kaldýðýmýz yerden yüz yüze eðitime ayný kararlýlýkla devam edeceðiz. dedi.