Türk Telekom'dan AKM'de öðrencilere özel program
ABONE OL

Türk Telekom'un teknoloji alanýndaki bilgi birikimini kültür-sanatla harmanladýðý ve ana destekçisi olduðu Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yarýyýl tatili boyunca birbirinden eðlenceli ve özel aktiviteler yer alýyor. AKM'de yer alan, Türk Telekom Opera Salonu, çok amaçlý salon, tiyatro salonu ve sinema salonu çocuklara özel etkinlikler için ev sahipliði yapýyor. 4-12 yaþ arasý tüm çocuklarýn ücretsiz katýlabileceði atölyelerin de yer aldýðý "Türk Telekom'la AKM'de Yarýyýl Bir Baþka" etkinlikleri ile öðrenciler çeþitli etkinliklerde vakit geçirebilecek.

Türk Telekom'un AKM'de düzenlediði Bricks 4 Kidz ile Robotik LEGO atölyesi etkinliði, çocuklara hem eðlenceli hem de öðretici bir deneyim sunacak. AKM Türk Telekom Opera Salonu 3. Kat Fuaye'sinde 25 Ocak Perþembe günü kapýlarýný aralayacak olan Bricks 4 Kidz Robotik LEGO atölyesi, 29,31 Ocak - 1 Þubat tarihlerinde 10:00-17:00 saatleri arasýnda 5 farklý seansta düzenlenecek. Atölyeye 6 ve 12 yaþ arasýndaki çocuklar katýlabilecek.

Çocuklarýn bir baþka keyifli vakit geçirebilecekleri Toyi Oyun Atölyesi ile çocuklar, geri dönüþebilen malzemeleri oyuncaklara dönüþtürerek üreticiliklerini sergileyebilecekler. TOYÝ ile oyun atölyesi; Türk Telekom Opera Salonu 3. Kat Fuaye'sinde 23-24-27-30 Ocak ve 2 Þubat tarihlerinde 11:00 ve 15:00 arasý çeþitli saatlerde olmak üzere iki seans olarak düzenlenecek.

YARIYIL TATÝLÝNDE SÝNEMA VE TÝYATRO ÞÖLENÝ

AKM'de çocuklar yarýyýl tatilini sinema ve tiyatro ile geçiriyor. 27 Ocak Cumartesi Bremen Mýzýkacýlarý Mutfakta, 3 Þubat Cumartesi WOLFIE Harikalar Operasý'nda, 4 Þubat Pazar günü ise Evvel Zaman Ýçinde gibi sevilen oyunlar AKM Tiyatro Salonu'nda ve Çok Amaçlý Salon'da sahne alýrken Rafadan Tayfa: Hayrimatör filmi Yeþilçam Sinemasý'nda 3-4 Þubat tarihlerinde izlenebilecek. Ziyaretçiler, çocuklar için hazýrlanan AKM yarýyýl programýyla ilgili detaylý bilgi ve etkinlik takvimine akmistanbul.gov.tr/tr/etkinlikler web sitesinden ulaþabiliyor.