YDS soruları cevapları açıklandı
ABONE OL

YDS soruları ÖSYM tarafından açıklandı. Sınava giren binlerce aday hedefledikleri puanı alabilmek için saat 10.00’da soruları cevaplamaya başladılar. ÖSYM son dakika açıklamasında bu sınavda da 15 dakika kuralının geçerli olduğunu ve sınav binasına saat 9.45’den itibaren gelen kişilerin alınmayacağını duyurdu. 

Adaylar sınav sorularını 180 dakikada cevaplamaya çalıştılar.Sınava; kadro karşılık gösterilmek suretiyle sözleşmeli olarak çalışan personel dâhil olmak üzere, aylıklarını 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanunu, 3466 sayılı Uzman Jandarma Kanunu, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu ve 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu hükümlerine göre almakta olan personel katılabilir.

 

ÖSYM GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

 

YDS SORULARI CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

YDS soruları cevapları açıklandı

YDS sınav sorularının ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapıldı. Yapılan güncel açıklamaları haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden sınavlar kısmından ve YDS bölümünden konu ile ilgili açıklamaları yapıyor.