AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Kandemir: Türkiye Yüzyýlý ile bambaþka, yepyeni ve iddialý bir sürece yelken açýyoruz
ABONE OL

Kandemir, AK Parti Rize Ýl Baþkanlýðýnca bir düðün salonunda düzenlenen Ýl Danýþma Meclisi Toplantýsý'nda, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn sadece bu ülkenin deðil insanlýk tarihinin gördüðü en büyük liderlerden biri olduðunu söyledi.

Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoðan'la bir çað açtýðýný ifade eden Kandemir, "Þimdi önümüzdeki süreçte Türkiye Yüzyýlý ile bambaþka, yepyeni ve iddialý bir sürece yelken açýyoruz. Türkiye Yüzyýlý derken, Türkiye'yi merkeze aldýðýmýz yepyeni bir heyecandan ve ufuktan bahsediyoruz. Gündelik meselelerin içine sýkýþýp ve gündelik sorunlara bakýp asla o gözümüzü diktiðimiz ufuktan geri durmayacaðýz." diye konuþtu.

"AK PARTÝ ÝLK SEÇÝMLERDE BÝRÝNCÝ PARTÝ OLACAK"

Kandemir, önlerindeki süreçte Türkiye'yi bambaþka bir ülke yapacaklarýný vurgulayarak, þunlarý kaydetti:

"AK Parti ilk seçimlerde Türkiye'nin birinci partisi olacak. Genel Baþkanýmýz ve Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan inþallah bu defa ikinci tura kalmadan birinci turda büyük çoðunlukla bir kere daha milletin önüne düþecek, hizmet kervanýna yeni hizmetler ekleyecek ve Türkiye'yi, Türkiye Yüzyýlý'nda bambaþka bir limana taþýyacaðýz. Ama yeter ki AK Parti teþkilatlarý, el ele veren, kol kola giren, sýrt sýrta olan arkadaþlarým aralarýna nifak tohumlarý ekmesinler. Yeter ki bizim arkadaþlarýmýz 'Acaba, ama.' demesinler. Yeter ki bugüne kadar bize vefa gösteren, her defasýnda huzuruna çýktýðýmýzda yakamýza rozeti takarak 'Biz sizlere güveniyoruz.' diyen milletimize biz daha fazla kulak verelim. Onlarla daha fazla beraber olalým."

"BÝZ KENDÝMÝZE BAKACAÐIZ"

Genel Baþkan Yardýmcýsý Erkan Kandemir, "Biz bu milletin hakkýný ödeyemeyiz. 2023 yýlýnda yedi düvelin bir araya geldiði bir seçimde kurulan tuzaklarýn farkýna varan bu milletin hakkýný ödeyemeyiz. Millet bizim baþýmýzýn tacý. Kýzýyorsa ve sitem ediyorsa baþýmýzýn tacý. Biz kendimize bakacaðýz ve kendimizi düzelteceðiz." ifadelerini kullandý.

Konuþmalarýn ardýndan basýna kapalý devam eden toplantýya, AK Parti Rize milletvekilleri Muhammed Avcý ve Harun Mertoðlu, Rize Belediye Baþkaný Rahmi Metin, AK Parti Ýl Baþkaný Yýlmaz Katmer ve partililer katýldý.