Altın fiyatları çeyrek altın bugün ne kadar? 28 Mart anlık altın fiyatları
ABONE OL

Altın fiyatlarının birden düşüp çıkmasıyla Altın fiyatları ne kadar? sorusu altın yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Peki; çeyrek altın, gram altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 28 Mart Gram, Çeyrek, Cumhuriyet altını ve Yarım altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU? (28 MART 2020)

GRAM ALTIN

Serbest piyasada Gram altının satış fiyatı an itibariyle 338 lira oldu.

ÇEYREK ALTIN

Çeyrek altının alış fiyatı 509 TL, satış fiyatı ise 521 TL.

YARIM ALTIN

Yarım altın bugün 1.014,59'dan alınırken 1.041,44'ten satılıyor.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altın fiyatları 28 Mart Cumartesi günü 2.110,00 TL'den alınırken 2.142,00 TL'den satılıyor.

ALTIN FİYATLARI DÜN NE KADARDI?

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 335 liradan alıcı buluyor.

Yeni güne de değer kazancıyla başlayan altının gram fiyatı, önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 335 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 521 lira, Cumhuriyet altını da 2.142 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre değer kaybederek 1.619 dolar seviyesinde dengelendi.

Altın fiyatlarında yaşanan bu hareketlilik sebebiyle yatırım yapmak isteyenler internet üzerinden altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ederken Kapalıçarşı'dan gelen son dakika rakamları da merak ediliyor.

Analistler, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için dünya genelinde atılan adımlar sonrası küresel piyasalarda risk algısının görece azaldığını ve altının ons fiyatının buna paralel hafif gerilediğini kaydetti.

Bugün, yurt içinde veri takviminin sakin olduğunu, yurt dışında ise ABD'de kişisel harcamalar ve Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi verileriyle birlikte Kovid-19 salgınına ilişkin haber akışının takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan altının onsunda 1.635 doların önemli direnç, 1.600 doların destek konumuna geldiğini, gram altında ise 320-340 lira bandının öne çıktığını söyledi.