Baþkan Erdoðan imzaladý! Çok sayýda kuruma atama
ABONE OL

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn imzasý ile Resmi Gazete'de yayýmlanan atama kararlarý ile birlikte, Avrupa Güvenlik ve Ýþbirliði Teþkilatý Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliði'ne Çok Taraflý Ýliþkiler Genel Müdürü Zeynep Kýzýltan, Ýktisadi Ýþbirliði ve Geliþtirme Teþkilatý Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliðine Uluslararasý Ekonomik Ýliþkiler Genel Müdürü Esen Altuð, Pakistan Ýslam Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliðine Destek Hizmetleri Genel Müdürü Ýrfan Neziroðlu, Lübran Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliði'ne Ýkili Ýliþkiler Genel Müdürü Murat Lütem atandý.

Resmi Gazete'de yer alan karara göre, Hazine ve Maliye Bakanlýðý'nda açýk bulunan Vergi Baþmüfettiþliðine Yalçýn Gemici atandý. Milli Eðitim Bakanlýðý'nda açýk bulunan Malatya Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü'ne Behçet Bakýr atandý. Ayrýca Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý'nda açýk bulunan Baþmüfettiþliklere, Müfettiþler Hüseyin Gökçe, Emrah Yýldýrým, Ulaþ Kýrlý, Çaðrý Büyük, Nesimi Üstün, Baybara Yemliha, Ferhat Miþe, Yaðmur Venüs Toprak Öztürk ve Onur Bayrak getirildi. Tarým ve Orman Bakanlýðý'nda ise Personel Genel Müdürü Adem Dinç görevden alýndý. Yerine ise ayný yer Genel Müdür Yardýmcýsý Seyfullah Arslantürk atandý. Ayrýca Seyfullah Arslantürk görevden alýnan Türkiye Þeker Fabrikalarý Genel Müdürlüðü Yönetim Kurulu Üyesi Adem Dinç'in yerine atandý. Karar ile birlikte Boru Hatlarý ile Petrol Taþýma A.Þ. Genel Müdürlüðü'ne ve Yönetim Kurulu Baþkanlýðý'na ayný yer Genel Müdür Yardýmcýsý Abdulvahit Fidan atandý.

Vakýflar Genel Müdürlüðü'nde ise Hatay Vakýflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, Kastamonu Vakýflar Bölge Müdürü Erdal Pýnar, Samsun Vakýflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk ve Trabzon Vakýflar Bölge Müdürü Ýsmet Çalýk görevden alýndý. Gaziantep Vakýflar Bölge Müdürlüðü'ne Sivas Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Erdoðan Tunç, Hatay Vakýflar Bölge Müdürlüðü'ne Adem Bozkurt, Kastamonu Vakýflar Bölge Müdürlüðü'ne Halil Alper, Samsun Vakýflar Bölge Müdürlüðü'ne Hüseyin Uysal ve Trabzon Vakýflar Bölge Müdürlüðü'ne Kastamonu Ýl Gençlik ve Spor Müdürü Reþat Asrak atandý. Vakýflar Genel Müdürlüðünde açýk bulunan Vakýflar Meclisi Üyeliklerine ise Adnan Er ve Mevlüt Çam atandý.

Kamuda üst düzey atamalar Resmi Gazete'de