30 Aralýk 2020 BÝM aktüel ürünler kataloðu yayýnda! BÝM'de bu hafta neler var?
ABONE OL

BÝM aktüel ürünlerin bu hafta için hazýrlanan kataloðu yayýnlandý. Her hafta raflarýný yenileyen BÝM aktüel ürünleri kataloðunda bu hafta yine birçok üründe sürpriz indirimler var. BÝM Çarþamba kataloðunda bu hafta mutfak ve banyo ürünlerindeki fýrsatlar göze çarpýyor. BÝM'de bu hafta; Elektrikli süpürge, meyve sýkacaðý, pazar arabasý, sterilizasyon spreyi dikkat çeken ürünler arasýnda yer alýyor. Ýþte haftanýn aktüel kataloðu.

BÝM aktüel ürünlerde bu hafta Miele Toz Torbalý Elektrikli Süpürge, elektrikli Isýtýcý, Iþýklý Kettle, Pazar Arabasý, 8 Bölmeli Çift Kapaklý Dolap, Duþakabin Þampuanlýk, Karma Hikaye Kitaplarý , Ahþap Görünümlü Beyaz Çizgili Banyo Seti, Microfiber Çift Kiþilik Yorgan ve mutfak ihtiyaçlarý kapsamýndaki ürünler kaçýrýlmaz fýrsatla geliyor. Her hafta birbirinden ucuz ürünlerin yer aldýðý BÝM aktüel kataloðu bu hafta yine müþterilerin yüzünü güldürecek.

BÝM aktüel ürünlerinde bu hafta; Þarjlý Kablosuz Dikey Süpürge, Meyve Presi, Masa Örtüsü, Hazneli Rende, Düdüklü Tencere, Sahan ve tava, Lava Karnýyarýk Tenceresi, Cam Tencere, Cam Demlik, 7 Parça Çerezlik Seti, Borcam Kek Kalýbý, tabak çeþitleri ve daha birçok indirimli ürün satýþa sunulacak. Ýþte BÝM'e bu hafta gelecek olan indirimli aktüel ürünlerin tamamý...

*BÝM aktüel ürünlerde bu hafta yine çok avantajlý ürünler var. BÝM aktüel indirim kataloðunda bu hafta gýdadan teknolojiye, mutfak araç gereçlerinden zücaciyeye varýncaya kadar birçok üründe fýrsat indirimi raflardaki yerini alacak.

BÝM'de bu hafta satýþa sunulacak olan aktüel ürünler kataloðunda; Miele Toz Torbalý Elektrikli Süpürge, Heifer Iþýklý Kettle, Heifer Þarjlý Kablosuz Dikey Süpürge, Presmix Meyve Presi, Hamur Porsiyonlayýcý, PVC Masa Örtüsü, Berlin Düdüklü Tencere, Borosilikat Cam Demlik, Heifer Elektrolize Su Üreten Sterilizasyon Spreyi, Casilda Home 3 Tekerli Pazar Arabasý, Çantalý Tamir Seti, Casilda Home Microfiber Çift Kiþilik Yorgan, Farklý desen seçenekleri bulunan Çift Kiþilik Nevresim Takýmý, Lava Döküm Tava, Naturalove 7 Parça Çerezlik Seti, 8 Bölmeli Çift Kapaklý Dolap gibi fýrsat ürünleri yer alýyor.

Bu Salý BÝM'e neler geldi? 29 Aralýk 2020 BÝM aktüel ürünler kataloðu

ÞOK'ta bu hafta Ýndirimde neler var? ÞOK 30 Aralýk 2020 aktüel ürünler satýþta!

A101'de bu hafta neler var? 29 Aralýk 2020 A101 aktüel ürünler satýþta!