BÝM 23 Aralýk 2020 aktüel ürünler satýþta! BÝM'de bu hafta neler var?
ABONE OL

BÝM bu hafta Cuma günü satýþa sunulacak olan aktüel ürünler kataloðunu 23 Aralýk 2020'de satýþa sundu. Yýlbaþý için indirimli ürünlerin yer aldýðý BÝM 23 Aralýk 2020 aktüel ürünler kataloðunda birbirinden uygun fýrsat ürünleri yer alýyor. BÝM Çarþamba aktüel ürünler kataloðunda Yemek takým, çaydanlýk, tava ve tencere setleri gibi birçok indirimli ürün bulunuyor. Ýþte 23 Aralýk 2020 BÝM aktüel ürünleri kataloðu.

BÝM aktüel ürünlerde bu hafta Dijitsu 65 Inç Uydu Alýcýlý Smart LED TV, Buhar Kazanlý ÜtÜ, Dik Durabilen Süpürge, Saç Kurutma Makinesi, Çift Taraflý Büyük Isýtýcý ve mutfak ihtiyaçlarý kapsamýndaki ürünler kaçýrýlmaz fýrsatla geliyor. Her hafta birbirinden ucuz ürünlerin yer aldýðý BÝM aktüel kataloðu bu hafta yine müþterilerin yüzünü güldürecek.

BÝM aktüel ürünlerinde bu hafta; Televizyon, Buhar Kazanlý Ütü, Dik Süpürge, Saç Kurutma Makinesi, Isýtýcý, Saç Düzleþtirici, Gramafon, Lambader, Bez Dolap, Tekerlekli Askýlýk, Aksesuar ve Taký Dolabý ve daha birçok indirimli ürün satýþa sunulacak. Ýþte BÝM'e bu hafta gelecek olan indirimli aktüel ürünlerin tamamý...

A101'de bu hafta neler var? 24 Aralýk 2020 A101 aktüel ürünler kataloðu

ÞOK'ta bu hafta Ýndirimde neler var? ÞOK 23 Aralýk 2020 aktüel ürünler satýþta!