Black Friday 2018 Türkiye İndirimleri
ABONE OL

Geçen sene rekor katılım ile son bulan Black Friday’e yavaş yavaş ülkemizde alışmaya başladı. Geçtiğimiz yıl her ne kadar tepki de alsa tüm markalar gerek Black Friday gerek isim değiştirerek Efsane Cuma, Şahane Cuma gibi çeşitli isimlerle kampanyaya katılım sağladı. Bu senede geçtiğimiz yıl olduğu gibi 20-25 gün önce Black Friday kuponları ve indirim kodlarını dağıtmayı düşünüyoruz. Bu sene rekor indirimler gelebilir. Özellikle Bilindik markalardan yüksek oranlarda indirimler bekliyoruz. Black Friday’de Türk Markalarının yanı sıra Çin sitelerinin indirimleri de yine sitemizde yayınlanacak.

Amazon, Alibaba, Aliexpress, Ebay, Banggood, Romwe, BangGood,  Zopals, CooliColl, DHgate, LightintheBox, Sammy Dress, DealeXtreme, Asos, Amerikadaniste, Alibaba gibi mağazalarda %95’e varan indirimler ile maliyetinin bile altına alma şansını kaçımamak için Yurt dışı alışveriş sitelerinin Black Friday indirimlerini kaçırmayın.

BLACK FRİDAY 2018 TÜRKİYE İNDİRİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BLACK FRİDAY NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Black Friday geçtiğimiz yıl ise 17 Kasım'dan 26 Kasım'a kadar devam etmişti. Bazı mağazalar Black Friday satışlarına Şükran Günü olan perşembe gününde, bazıları ise pazartesi ve çarşamba günlerinde başlıyor.
Black Friday indirimleri bu sene 23 Kasım tarihinde başlayacak.

Geçen Sene markaların Black Friday (Kara Cuma) yaptığı indirim oranları!

Bershka: Seçili ürünlerde % 30 ve % 50

Pull and Bear : Tüm ürünlerde %20

Stradivarius: Seçili ürünlerinde %20

Mango: Tüm ürünlerde %30

H&M: Seçili ürünlerde %70

Koton: Seçili ürünleri % 50

DeFacto: Seçili ürünlerde 1 alana 2’inci ürün de % 50

Vakko: Vakko kartı olanlara ve seçili ürünlerde % 30

YKM: Kendi seçili ürünlerinin bir çoğunda % 40

U.S. Polo Assn. : Kadın ve erkek giyimde % 30 Çocuk’da 1 alana 1 Bedava

Oysho: Tüm ürünlerde %20

Hepsiburada %50’ye varan indirim uyguladı!

Kara Cuma İndirimlerini takip etmek için şimdiden Black Friday 2018 indirimleri sayfamızı hazırlamaya başladık.

BLACK FRİDAY 2018 TÜRKİYE İNDİRİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Black Friday (Kara Cuma) nedir?

ABD ve Kanada'da kutlanan Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma gününde mağazaların uyguladığı büyük indirim oranları her yıl izdihamlara yol açıyor. Mağazaların önünde geceden itibaren beklemeye başlanan günde, her yıl yaşanan izdihamda yaralanan yüzlerce insan oluyor. İlk kez 1961 yılında kullanılmaya başlanan terim, o gün yaşanan kaosu betimlemek için kullanılıyor.

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Dünyanın birçok ülkesinde Black Friday günü vardır.

Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır.