Bugün baþladý! Togg'a baþvuru nasýl yapýlacak?
ABONE OL

Türkiye'nin yerli otomobil hayali gerçekleþti. Togg T10X ön sipariþe bugün açýldý. 27 Mart tarihine kadar arasýnda App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanýma sunulan Trumore uygulamasýný indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluþturan her bir tekil kullanýcý, nakit ya da kredi kartý aracýlýðýyla cüzdanlarýna aktardýklarý 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliþ sürecine katýlmaya hak kazanacak. 28 Mart'ta noter huzurunda yapýlacak dijital çekiliþle ön sipariþ sahipleri belirlenecek.

Togg'un C Segment SUV modeli olan T10X'in fiyatlarý V1RWD Standart Menzil araç 935 bin TL, V2RWD Standard Menzil 1 milyon 55 bin TL,V3RWD uzun menzil araç 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

2023 yýlý içinde T10X sahibi olmak için çekiliþe katýlmak isteyenler, Togg.com.tr veya App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanýma sunulan Trumore uygulamasýndan "Akýllý Cihaz Konfigüratörü"ne girip, cihazýn donaným özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarýný inceleyebilecek, istedikleri T10X versiyonunu seçip istedikleri gibi yapýlandýrabilecek.

Kullanýcýlar, seçtikleri versiyonun tasarýmýný, 'Türkiye'nin Renkleri'yle 360 derece döndürerek inceleyip, dýþ renk seçeneðine karar verebilecek. Dilerlerse akýllý cihazýn bulunduðu ortamý deðiþtirerek beðendikleri dýþ rengin T10X üzerinde güneþli bir havada nasýl göründüðünü de görebilecek.

10 maddede Togg T10X ön sipariþ ve çekiliþ süreci

Dýþ rengi belirleyen kullanýcýlar, bir sonraki adýmda T10X'in jant seçenekleri arasýndan seçim yapýp, iç tasarýmý keþfetmeye geçecek.

Kullanýcýlar, T10X'in geniþ hacimli iç tasarýmýný yakýnlaþtýrarak veya daha geniþ bir açýdan görebilecek. Sonrasýnda da diledikleri opsiyonel donanýmlarý ekleyip, lansmana özel avantajlý donaným paketlerinin detaylarýný görüntüleyebilecek.

Konfigürasyonu tamamlayanlar özet sayfasýnda detaylarý inceleyip son kontrollerini yapacak.

Ön sipariþ sözleþmesini inceleyip onaylayanlar ise ödeme aþamasýna geçecek.

Eðer kullanýcýnýn daha önceden kurulu bir Trumore e-Cüzdaný varsa ve 60 bin TL bakiye yüklemiþse ön ödemeyi tamamlayarak çekiliþe katýlma hakký kazanacak ya da Trumore üzerinden

Trumore e-Cüzdanýný oluþturup 60 bin TL bakiyesini yükledikten sonra ön ödemeyi tamamlayarak, çekiliþe katýlma hakký elde edecek.

Ön sipariþ dönemi kapandýktan sonra, dijital çekiliþ 28 Mart tarihinde noter huzurunda çekilecek. Çekiliþe katýlacak kullanýcýlarýn sýralý listesi çekiliþ öncesinde Togg tarafýndan yayýnlanacak. Çekiliþ sonlandýðýnda kazanan kullanýcýlar akýllý cihazlarýnýn teslimat tarihi geldiðinde, ön ödeme tutarý düþülmüþ bir þekilde kalan ödemelerini yapacak.

Ön sipariþ dönemi sonunda noter huzurunda yapýlacak çekiliþle, sipariþ hakký kazananlar teslimat önceliðiyle birlikte belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaþýk teslimat dönemi ile kullanýcýnýn çekiliþ sýralamasýndaki yeri dikkate alýnacak.

Çekiliþte sipariþ hakký kazanamayan kullanýcýlarýn ön ödeme bedelleri ise kullanýcýlarýn Trumore e-Cüzdanlarýna ardýndan bankalarýna baðlý olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarýna geri yatýrýlacak.