Döviz ve altın artsa da konut talebi hız kesmedi
ABONE OL

Yatırımcıların markajına aldığı Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleriyle kampanyaya katılan Babacan Holding, konut alıcılarına yüzde 10 peşinat ve 0.98 faizle 120 aya kadar vade seçeneğinin yanı sıra bankasız, kefilsiz ve senetle konut satın alma fırsatı veriyor. Öte yandan şirket  her bütçeye özel ödeme seçeneğini de yatırımcılara sunuyor. Tarihi kampanya ile Küçükçekmece E-5 üzerinde, Atatürk Havalimanı ve yeni yapılacak Millet Bahçesi karşısında hızla yükselen Babacan Port Royalile Beylikdüzü E-5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium’da her bütçeye hitap eden farklı ödeme seçenekleri de bulunuyor. 

SENETLE SATIŞ İMKANI

Babacan Holding olarak hükumetin ve sektör birliklerinin ulusal kampanyalarına her zaman destek verdiklerini söyleyen Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Türkiye’de ses getirecek yepyeni bir kampanyayı başlattıklarını açıkladı. Babacan konuya ilişkin şunları söyledi: “Başlatılan Ulusal Kampanya’nın ardından giderek artışa geçen faiz oranları ve döviz kuru karşısında yatırımcılarımızın talepleri hiç hız kesmedi. Biz de  kampanyaya iki önemli projemizle katıldık. Yerli ve yabancı konut alıcısından büyük ilgi gördük. Şimdi bu ilgiyi ve kazancı daha da yukarılara çekme vakti geldi diyoruz ve ev sahibi olmak isteyen herkes için bankasız, kefilsiz senetle satış dönemini başlatıyoruz” dedi. 

120 AY VADE SEÇENEĞİ 

Babacan “Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar da ileriyi göremedikleri için yatırım yapmaktan çekinebiliyorlar. Biz de Babacan Holding olarak Türkiye İçin Kazanç Vakti’ni  ‘Babacan Kazanç Vakti’ne çevirelim dedik. Konut alıcısını döviz ve faiz kıskacından kurtaralım istedik. Projelerimizde aynı zamanda kampanya dahilinde yüzde 10 peşinat, 0.98 faiz ve 120 kadar vade seçeneği ile kazanmaya hemen başlayabilirler” dedi.