Emekliye 2019 yılında promosyon verilecek mi? (Hangi bankaya ne zaman ödeme yapılacak?)
ABONE OL

Emekliye promosyon ne zaman verilecek, hangi banka ne zaman ödeyecek sorusu bankaların milyonlarca emekli için sunduğu maaşın 3 yıl boyunca aynı bankadan alınma sözü kapsamında ödenecek promosyon konusunu gündeme taşıyor. Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Denizbank ve TEB gibi bankalardan yapılan emekliye promosyon ödemeleri, T.C kimlik numaralarına göre farklı tarihlerde ödenecek.

Emekli promosyonları hangi bankalardan verilecek sorusuna yanıt arayan binlerce vatandaş, bankaların belirledikleri promosyon miktarlarını da araştırmaya başladı. Yaklaşık 12 milyon emekli vatandaşı kapsayacak olan emekliye promosyon ödemeleri, TC kimlik numarasının son hanesine göre tarih belirlenerek uygulanacak.

EMEKLİYE PROMOSYON VEREN BANKALAR

Banka promosyonları konusunda hükümetin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) devreye girdi ve toplamda 16 banka ile protokol anlaşması imzalandı. Buna göre; Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, ING Bank, Akbank, Burgan Bank, Vakıf Bank, Türkiye Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Şekerbank, Halkbank, Fibabank, Denizbank, ICBC Turkey ve PTT emekliye promosyon verecek.