Ýki yeni anlaþma imzalanacak! Milli teknolojiler 40 ülkenin karþýsýna çýkýyor
ABONE OL

ULAK Haberleþme, yerli 5G altyapý sistemleri, güvenli iletiþim çözümleri ve akýllý þehir uygulamalarýný SAHA EXPO Uluslararasý Savunma, Havacýlýk ve Uzay Sanayii Fuarý'nda ziyaretçilerle buluþturacak.

Kurumdan yapýlan açýklamada, SAHA EXPO'nun bu yýl 22-26 Ekim'de Ýstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleþtirileceði belirtildi.

Yaklaþýk 40 ülkeden 150 binden fazla profesyonel ziyaretçinin aðýrlanmasýnýn beklendiði fuarda ULAK Haberleþmenin de yerli ve milli çözümlerini katýlýmcýlarla buluþturacaðý bildirilen açýklamada, fuar kapsamýnda yerli 5G altyapý sistemlerinin, güvenli iletiþim çözümlerinin ve akýllý þehir uygulamalarýnýn tanýtýlacaðý kaydedildi.

Açýklamada, þu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'nin 5G yolculuðuna yerli ve mili geliþtirilmesinde öncülük eden ULAK, bu alanda geliþtirdiði kendi çözümleriyle, kamu ve özel sektörde güvenli ve sürdürülebilir haberleþme sistemlerine katký sunmaya devam ediyor. Fuarda LTE ve 5G baz istasyonlarý ve farklý dikey sektörlerdeki uygulamalar detaylý bir þekilde tanýtýlacak. Ayrýca, þirketin sunduðu hizmetler savunma, kamu güvenliði, sýnýr güvenliði, haberleþme ve siber güvenlik gibi kritik alanlara yönelik de önemli katkýlar saðlayacak."

Açýklamada, ULAK Haberleþmenin ulusal ve uluslararasý iþbirlikleriyle sektördeki gücünü pekiþtirmek amacýyla fuar kapsamýnda iki önemli anlaþmaya imza atacaðý belirtildi.

- "ULAK'IN SEKTÖRDEKÝ ÖNCÜLÜÐÜNÜ DAHA DA PEKÝÞTÝRECEK"

Açýklamada görüþlerine yer verilen ULAK Haberleþme Genel Müdürü Ruþen Kömürcü, milli ve yerli haberleþme çözümlerini savunma sanayisinin en prestijli platformlarýndan SAHA EXPO'da sergilemekten mutlu olacaklarýný ifade etti.

Türkiye'nin teknolojik baðýmsýzlýðýný güçlendiren çalýþmalarý uluslararasý öneme sahip bir etkinlikte tanýtmanýn önemini vurgulayan Kömürcü, þu deðerlendirmede bulundu:

"5G ve ötesi haberleþme teknolojilerimiz, sadece bugünün deðil geleceðin ihtiyaçlarýna da yanýt verecek þekilde yerli ve milli olarak tasarlanýyor. Bu çözümler, savunma sanayisinden kamu güvenliðine, ulaþtýrmadan akýllý þehir teknolojilerine kadar geniþ bir yelpazede güvenli ve sürdürülebilir iletiþim altyapýlarý sunuyor. SAHA EXPO, hem ulusal hem de uluslararasý iþbirlikleri kurmamýz açýsýndan büyük fýrsatlar sunuyor. Yerli mühendislerimizin ortaya koyduðu inovatif ürün ve çözümleri bu büyük platformda paylaþmak, ayný zamanda ULAK'ýn sektördeki öncülüðünü daha da pekiþtirecektir. Fuarda yapacaðýmýz B2B görüþmeler ve anlaþmalar, sadece Türkiye'de deðil global ölçekte de gücümüzü artýracak stratejik adýmlar olacak. Teknolojik baðýmsýzlýðýmýzý güçlendirme ve yerli çözümlerin hakimiyetini artýrma misyonumuz doðrultusunda geleceðe güvenle bakýyoruz."

Türklerden kardeþ ülkeye çýkarma

5G çözümleri TEKNOFEST ziyaretçilerine tanýtýlýyor

ULAK, Türkiye'nin 5G'ye geçiþince kritik rol üsteniyor

  • ULAK Haberleþme
  • 5G Altyapý
  • Akýllý Þehir