NOTARAD üretiyor, Türkiye kazanıyor!
ABONE OL
Büyükçekmece’deki üretim tesislerinde “ekstrüzyon” tekniği kullanılarak üretilen NOTARAD ürünleri, yurt dışında kendinden söz ettiriyor rakipleriyle yarışıyor.
 
FITLINE, SQUARE, ZEN, AURA, PERA VE CASCADE
Estetik tasarımlarıyla yaşam alanlarına değer katan ‘yeni nesil radyatör’ NOTARAD’ın; Fitline, Square Zen, Aura, Pera ve Cascade ürünleri, alışılmış radyatörlere göre şıklığı, konforu, verimliliği, sağlamlığı, hafif olma özelliği, renk seçeneği zenginliği, çevreci oluşu ve ısıtma tasarrufu gibi üstün özellikleri ile emsalleri arasında dikkat çekmeyi başardı.
 
NOTARAD Alüminyum döküm radyatörleri ısıtmaya yeni soluk getirerek sıcak havanın nefesini açtı.
 
İLKLERİN ADI NOTARAD
 
Alüminyum döküm radyatörleri, Türkiye’de, günümüzde tüketicilerin beğenisine sunulan tek marka olma özelliğini taşıyan NOTARAD, yeni bir ilke daha imza attı.
 
Dünya markaları ile yarışırken, gücünün sıradan bir radyatörden çok daha fazlasını kullanıcısına fayda olarak dönüştüren NOTARAD, her mekâna uyabilen renk seçeneği, istenilen ölçülere göre üretilebilirliği ile ‘yeni nesil radyatör’ ürünlerini internet üzerinden tüketicilerinin dikkatine sunuyor. 
 
NOTARAD ürünleri ‘www.radyatordukkani.com’ adresinden sipariş edilebilir.
 
KENTLER DÖNÜŞÜRKEN, RADYATÖRLER YENİ NESİL OLUYOR…
 
NOTARAD Alüminyum Döküm Radyatörler, estetiğin ve şık görünümün "Yeni Nesil Radyatörü"dür. NOTARAD Alüminyum Döküm Radyatörleri, kentsel dönüşümde en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.
 Kullanıcısına sağladığı konfor ve tasarrufu, mekânlara uygun renk zenginliği ile yaşam alanlarını "mutluluğa" dönüştürmeyi amaçlayan NOTARAD, yeni nesil radyatör kullanıcılarına daha az su ile daha yüksek ısı verme özelliğinden %30’a varan doğalgaz tasarrufu sağlıyor.