SED yardýmý 2023 Aðustos ödemeleri ne zaman yatacak? e-Devlet SED yardýmý sorgulama ekraný
ABONE OL

SED yardýmý Aðustos ayý ödemeleri, ay ortasý itibariyle sorgulanmaya baþlandý. Sosyal ve Ekonomik Destek yardýmý kapsamýnda yapýlan ödemeler, her ay düzenli olarak hesaplara yatýyor. Ýhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarýnýn eðitim giderlerinin karþýlanmasý için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlýðý tarafýndan ödenen SED yardýmý, e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Peki SED yardýmý Aðustos 2023 ne zaman yatacak? Ýþte e-Devlet SED yardýmý sorgulama ekraný

SED YARDIMI AÐUSTOS 2023 NE ZAMAN YATACAK?

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardýmý Aðustos ayý ödemeleri henüz baþlamadý. Ýhtiyaç sahibi çocuklu ailelere verilen SED yardýmý Aðustos 2023 ödemelerinin ayýn 15'inden sonra hesaplara yatýrýlmasý bekleniyor.

SED yardýmýnýn yatýp yatmadýðýný Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlýðý'nýn e-Devlet Sosyal ve Ekonomik Destek Ödeme Bilgileri Sorgulama ekraný üzerinden öðrenebilirsiniz.

E-DEVLET SED YARDIMI SORGULAMA EKRANI

SED yardýmý ödemeleri içim baþvurular Ýl Müdürlüðü veya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerine þahsen, dilekçeyle ve e-Devlet üzerinden gerçekleþtirilebiliyor.

SED YARDIMI NE KADAR OLDU?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlýðý tarafýndan ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarýnýn okul ve diðer masraflarýný karþýlamalarý için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarýnýn memur maaþlarýna yapýlan yüzde 17,55 zam oranýnda artýrýldý.

Buna göre; 3 bin 38 lira ödeme alan bir aile yeni zam oranýyla birlikte 3 bin 571 lira ödeme alacak.