TOGG'a yoðun talep! CÝMER'e ilginç baþvurular
ABONE OL

AA muhabirinin aldýðý bilgiye göre, Erdoðan tarafýndan 29 Ekim'de TOGG Gemlik Kampüsü'nün açýlýþýnýn yapýlmasý ve Togg'un ilk aracýnýn üretim bandýndan indirilmesinin ardýndan CÝMER'e çok sayýda mesaj ve baþvuru gönderildi.

Baþvurularda, yerli ve milli imkanlarla üretilen Togg'un Türkiye adýna gurur verici olduðu ifade edildi. Ayrýca vatandaþlar, Cumhurbaþkaný Erdoðan'a Türkiye'nin vizyon projesi Togg için teþekkür etti.

Mesajlarda bazý taleplere de yer verildi. Vatandaþlar, engellilere saðlanan ÖTV indiriminin Togg için de geçerli olmasýný istedi. Bazý vatandaþlar, TOGG Gemlik Kampüsü'nde çalýþmak istediklerini belirtti.

Baþvurularda, satýþ politikalarý ile sürece yönelik görüþler yer aldý. Bazý vatandaþlar, Togg satýþýnda TOKÝ sisteminde olduðu gibi uzun vadeli taksitlerle alým imkaný sunulmasýný talep etti.

Ankara'dan baþvuru yapan bir vatandaþ, "Sayýn Cumhurbaþkaným, Togg açýlýþýný izliyorum ve sevinçten aðlýyorum. Bu gurura ve sevince kavuþmamýzý saðladýðýnýz için teþekkür ediyorum. Siz ilk arabayla hareket ettiðinizde milli arabamýzýn arkasýndaki insan selini görünce çok duygulandým." mesajýný paylaþtý.

- "TOGG FUTBOL MAÇLARINDA SERGÝLENSÝN" ÖNERÝSÝ

Kýrýkkale'de yaþayan engelli bir kiþi de Togg'un engelliler için bir umut ýþýðý olduðunu aktardý. Mersin'deki omurilik felçli bir vatandaþ Togg satýn alma arzusunu iletti.

Ankara'da yaþayan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu bir öðrenci, Türkiye'ye ve Türk milletine katkýda bulunmak amacýyla Togg'un üretiminde yer almak istediðini kaydederek CÝMER'e, "Cumhurbaþkaný'mýzýn gençlerin yanýnda olduðunu biliyorum. 18 yaþýnda hayalleri olan bir gencim. Reis'ten burs istemiyorum, çalýþýp iþ gücüne katkýda bulunmak istiyorum." mesajýný iletti.

Togg'un renklerine yönelik önerilere yer verilen bir baþvuruda ise Togg'un Ýznik çinisi mavisi renginde de üretiminin yapýlmasý talep edildi.

Bir baþvuruda Togg'un futbol takýmlarýnýn sponsoru olmasý, takým formalarýnýn üstünde Togg'un ambleminin ve isminin yer almasý, uluslararasý müsabakalarda ise Togg'un sergilenmesi önerildi.

- ERDOÐAN'IN GÝYDÝÐÝ TOGG MONTUNU HEDÝYE ÝSTEDÝLER

Bir baþvurucu ise "Saygýdeðer Cumhurbaþkaným, eþiniz Emine Erdoðan hanýmefendi ile verdiðiniz pozu ve Togg logosu olan montunuzu eþim çok beðendi. Sizden hoþgörünüze sýðýnarak bu montu istirham ediyorum. Eþime hediye ettiðimde çok mutlu olacaktýr." mesajýyla Cumhurbaþkaný Erdoðan'dan TOGG Kampüsü'nün açýlýþýnda giydiði montu istedi.