Türk iþ insanlarý için Afrika'da önemli fýrsat! TABA Baþkaný Akbulut açýkladý
ABONE OL

TABA (Türk Afrika Ýþ Adamlarý Derneði) Baþkaný Fatih Akbulut, 21 Ekim 2024 tarihinde saat 19:00'da, RUMELÝSÝAD'da Bursalý sanayici ve iþ insanlarýyla bir araya geldi. Afrika ülkeleri ile ticaret yapan ya da bu kýtaya açýlmayý hedefleyen iþ insanlarýna yönelik düzenlenen bu özel etkinlikte, Akbulut, Afrika kýtasý ile ilgili uzun yýllara dayanan bilgi ve tecrübelerini katýlýmcýlarla paylaþtý.

TABA'nýn 2009 yýlýndan bu yana gerçekleþtirdiði 200'ün üzerinde organizasyonun kazandýrdýðý Afrika tecrübeleri ve Akbulut'un 15 yýlý aþkýn süredir Afrika kýtasýnda yaþadýðý deneyimlere dayanan önemli bilgiler bu buluþmanýn merkezinde yer aldý. Ayrýca, Kasým 2024'te Ýstanbul'da düzenlenecek olan Afrika Ýþ Forumu ve Fuarý (AFEX) hakkýnda da önemli bilgiler aktarýldý. Akbulut, Türk sanayici ve iþ insanlarýnýn Afrika ile ticaret yaparken karþýlaþabileceði zorluklarý nasýl aþabileceklerine dair stratejik öneriler sundu.

Özellikle, kýtanýn kültürel ve sosyolojik farklýlýklarýnýn nasýl kolaylýkla yönetilebileceði, potansiyel iþ ortaklýklarýnýn doðru þekilde kurulabilmesi ve karþýlaþýlabilecek sorunlarýn pratik çözümleri gibi önemli ipuçlarý etkinlikte ele alýndý.

Söz konusu bu etkinliðin, Afrika pazarýna giriþ yapmak isteyen ya da mevcut iþlerini kýtada geniþletmek isteyen iþ insanlarý için önemli bir fýrsat sunduðu belirtildi.

  • TABA Baþkaný
  • Afrika Ticareti
  • Ýþ Ýpuçlarý