Türk Telekom 3 ödüle layýk görüldü
ABONE OL

Þirketten yapýlan açýklamaya göre, EMEA bölgesinde 11 sektörde aday olan, piyasa deðerine göre büyük ve küçük-orta ölçekli 332 þirket arasýnda birleþik sýralamada birinciliði kazanan ve en çok onurlandýrýlan 8 þirket arasýna giren Türk Telekom, piyasa deðerine göre tüm küçük-orta ölçekli 229 þirketi geride býrakarak "Yatýrýmcý Ýliþkilerinde En Ýyi Þirket" olarak zirvede yer aldý ve Grand Prix özel ödülünün sahibi oldu.

Türk Telekom ayrýca EMEA bölgesinde "Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon - TMT" sektöründe aday olan 48 þirket arasýnda tüm kategorilerde birinci olarak "Yatýrýmcý Ýliþkilerinde En Ýyi Þirket" ve "En Ýyi Yatýrýmcý Ýliþkileri Ekibi" ödüllerini kazandý.

Açýklamada görüþlerine yer verilen Türk Telekom Finans Genel Müdür Yardýmcýsý Kaan Aktan, Türk Telekom yatýrýmcý iliþkileri olarak, bu alanda EMEA bölgesindeki en iyi þirket seçilmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarýný belirtti.

Aktan, ödülün, þeffaflýk, güven ve sürdürülebilirlik ilkelerine dayalý yatýrýmcý iliþkileri stratejilerinin bir sonucu olduðunu aktararak, "Elde ettiðimiz bu baþarý yatýrýmcýlarýmýzla ve analistlerimizle kurduðumuz güvene dayalý, güçlü ve etkili iletiþimin bir göstergesidir. Paydaþlarýmýza uzun vadeli deðer katmaya ve Türkiye'nin lider teknoloji þirketi olarak uluslararasý alanda ülkemizi en iyi þekilde temsil etmeye devam edeceðiz. Bizi zirveye taþýyan tüm iç ve dýþ destekçilerimize sonsuz teþekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandý.