Türk Telekom okula dönüþ kampanyasý baþlattý
ABONE OL

Türk Telekom, 2024-2025 eðitim öðretim yýlý öncesinde baþlattýðý okula dönüþ kampanyasý kapsamýnda kullanýcýlar; akýllý çocuk saati, tablet ve bluetooth kulaklýk gibi birçok cihaz ve ürüne çeþitli avantajlarla ulaþabiliyor.

23 Eylül tarihine kadar devam eden kampanyada kullanýcýlar; bazý teknolojik aletlerde yüzde 50 indirim ve 12 ay taksit avantajý ile alýþveriþ yapabilecek.

Türk Telekom'un, öðrencilerin ve velilerin ihtiyaçlarýný karþýlamaya yönelik okula dönüþ kampanyasý hakkýnda açýklama yapan Türk Telekom Bireysel Satýþ Genel Müdür Yardýmcýsý Osman Çolak, "Türk Telekom olarak, Türkiye'nin dijital dönüþümünde öncü rol oynarken, müþterilerimizin farklý alanlardaki teknoloji gereksinimlerine yönelik çözümler sunuyoruz. Kullanýcýlarýmýzýn hayatlarýný kolaylaþtýracak çok zengin ürün gamý ve tekliflerimizle müþteri ihtiyaçlarýna odaklanýyoruz. Tüm kanallarýmýzda müþterilerimizin en iyi deneyimi yaþayabilmelerini amaçlarken, ayrýcalýklý ve avantajlý tekliflerle onlarýn yanýnda oluyoruz. Yeni eðitim öðretim dönemi öncesinde de tablet, kulaklýk, akýllý çocuk saati gibi birçok farklý alanda öðrencilerimizin ve velilerin ihtiyaçlarýna yönelik avantajlar sunuyoruz" dedi.