Türk Telekom ''START''ýn 2024 baþvurularý baþladý
ABONE OL

Þirketten yapýlan açýklamaya göre Türk Telekom, erken dönem kariyer fýrsatlarý sunan programlarýyla yeteneklerini daha ileriye taþýmak isteyen gençlerin kariyer yolculuðunu destekliyor.

Türk Telekom'un, bu yýl "Yeteneklerinle Geleceðe START Ver" sloganýyla yeni dönemini baþlattýðý genç yetenek programý "Türk Telekom START Stajým"ýn baþvuru süreci devam ediyor.

Açýklamada görüþlerine yer verilen Türk Telekom Ýnsan Kaynaklarý Genel Müdür Yardýmcýsý Hüseyin Aslan, Türk Telekom olarak Türkiye'nin en çok istihdam saðlayan markalarýndan biri olduklarýný belirtti.

Aslan, gençlere yaptýklarý her yatýrýmý, ülkenin geleceðine yatýrým olarak gördüklerini kaydederek, "START Stajým dahilinde gençler güçlü bir deneyim þansý elde ederken ülkemizin en büyük kurumsal okullarýndan biri olan 'Türk Telekom Akademi' ile yeteneklerini ve kariyerini geliþtirme fýrsatýna sahip oluyor." ifadelerini kullandý.

- 8 ALANA BAÞVURU YAPILABÝLECEK

Aslan, "START Stajým" programýnýn dört haftalýk öðrenme ve geliþim yolculuðu, uzun dönem staj, inovasyon proje yarýþmasý gibi fýrsatlarý içerdiðini aktardý.

Genç yeteneklerin AR-GE ve inovasyon çalýþmalarýnýn merkezindeki 8 alana baþvuru yapabileceðini belirten Aslan "Program dahilinde kýsa dönem stajýndan mezun olan ve uzun dönem staj programýna katýlmaya hak kazanan genç yetenekler, uzun dönem stajý sonrasýnda Türk Telekom'da çalýþmaya hak kazanacak. Genç yeteneklerimize iþ fýrsatý sunmaya ve güçlü bir geliþim programýyla onlarý geleceðe hazýrlamaya devam edeceðiz." deðerlendirmesinde bulundu.

Program kapsamýnda, üniversitelerin üçüncü sýnýf öðrencileri "START Stajým"a baþvurabiliyor. Programa kabul edilen gençler, dört hafta boyunca alanýnda uzman profesyoneller tarafýndan sunulan kapsamlý eðitim ve staj programý ile Türk Telekom'un teknoloji, iletiþim, telekomünikasyon gibi alanlardaki uygulamalarýna yenilikçi fikirleriyle deðer katma ve iþin geleceðine yön verme þansý elde edecek.

Baþvuru adýmlarýný ve deðerlendirme aþamalarýný tamamlayan genç yetenekler, stajlarýna uzun dönem devam etme þansýna sahip olabilecek.

"Yeteneklerinle Geleceðe START Ver" sloganýyla gençlerin kariyerine fýrsatlar sunan programýn deðerlendirme sürecinin detaylarý ve baþvurularý https://turktelekomkariyer.com.tr/start web sitesi üzerinden 12 Mart'a kadar yapýlabilecek.