TürkMedya E-Ticaret Zirvesi gerçekleþtirildi... TürkMedya Ýcra Kurulu Baþkaný Çiçek: Sektörün geleceðini konuþmak için bir aradayýz
ABONE OL

TürkMedya Ýcra Kurulu Baþkaný Murat Çiçek, TürkMedya E-Ticaret ve Perakende Zirvesi'nin açýlýþýnda konuþtu. Çiçek, sektörün geleceðini konuþmak için bir arada olduklarýný söyledi.

Turkcell ana sponsorluðunda, Halkank, VakýfBank ve Ziraat Bankasý'nýn co-sponsorluðunda düzenlenen TürkMedya E-Ticaret ve Perakende Zirvesi, Ticaret Bakaný Ömer Bolat ve Cumhurbaþkanlýðý Yatýrým Ofisi Baþkaný Burak Daðlýoðlu'nun katýlýmýyla gerçekleþtirildi. Zirve, 24 TV ve 24 TV YouTube kanalýnda canlý olarak yayýnlandý.

Programýn açýlýþ konuþmsýnda E-Ticaret ve Perakende sektörlerinin geliþimi hakkýna bilgi veren TürkMedya Ýcra Kurulu Baþkaný Çiçek, "Sayýn Bakaným, kýymetli misafirler ve siz deðerli izleyenler. TürkMedya E-Ticaret ve Perakende Zirvesi'nin hepimiz için hayýrlý olmasý baþlýðýyla hoþ geldiniz diyorum. Türkiye'nin ekonomik ve ticari hayatýnda önemli bir yere sahip olan e-Ticaret ve perakende sektörlerinin geleceðini konuþmak ve deðerlendirmek için bugün burada bir aradayýz. E-Ticaret sektörü perakende ile birlikte yalnýzca Türkiye'de deðil küresel arenada da hýzla büyüyen ve yeni fýrsatlarý yaratan bir alan. Bu zirvede bu büyümenin sürdürülebilirliðini, motivasyonlarýn nasýl takip edilebileceðini ve deðiþen tüketici alýþkanlýklarýna nasýl uyum saðlanacaðýný bu zirvede ele alacaðýz." dedi.

TürkMedya Ýcra Kurulu Baþkaný Murat Çiçek

TürkMedya E-Ticaret ve Perakende Zirvesi'nde e-ticaret ve perakende sektörüne iliþkin deðerlendirmede bulunacaklarýný söyleyen Murat Çiçek "Bugünkü etkinliðimizde kamu, finans ve iþ dünyasýn üst düzey yöneticiler, sektörün önde gelen isimleri bir araya geliyor. Amacýmýz sadece sektörün mevcut durumunu deðerlendirmek deðil ayný zamanda gelecekteki yönelimleri de tartýþmak olacak. Dijitalleþmenin sunduðu fýrsatlar ve beraberinde getirdiði zorluklar, lojistik ve tedarik zincirin önemi , global pazarlara entegrasyon gibi kritik konular bu zirvenin bu panelin gündemine olacak. Ayrýca "Türkiye'de e-ticaret ve perakendenin geleceði" baþlýklý oturumlarýmýzda sektörün lider isimleri bizlere deðerli görüþlerini aktaracaklar. TürkMedya olarak bu zirvenin Türkiye'deki e-ticaret ve perakende sektörlerine katký saðlayacak önemli bir platform olacaðýna inanýyor, hep birlikte sektörün geleceðini þekillendirecek fikirleri, projeleri ve çözümleri konuþacaðýz. zirvemizin tüm paydaþlar için verimli ve faydalý geçmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandý.

Çiçek "Son olarak teþrifleriyle zirvemizi onurlandýran sayýn Ticaret Bakanýmýz Prof. Dr. Ömer Bolat'a Cumhurbaþkanlýðý Yatýrým Ofisi Baþkaný Burak Daðlýoðlu ve Halkbank Genel Müdür sayýn Osman Aslan'a kýymetli panelistlerimize izleyicilerimize ve sponsorlarýmýzýn temsilcilerine çok teþekkür ediyorum saygýlar sunuyorum" dedi.

TürkMedya E-Ticaret ve Perakende Zirvesi... Bakan Bolat: Yolumuzu kesmek isteyenlere inat ilerleyeceðiz

Burak Daðlýoðlu: E-Ticaret önemli yatýrýmlara aracýlýk edecek

Arslan: Kobi Vitrin Projesi'yle fýrsatlar sunuyoruz

  • TürkMedya
  • Murat Çiçek
  • E-Ticaret Zirvesi