Kredi kartı borcu yapılandırması nasıl olacak?
ABONE OL

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkbank aracılığı ile esnafa, Ziraat Bankası aracılığı ile vatandaşa verilecek yeni kredi paketlerini açıkladı. Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşların mevcut borçlarının daha kolay ödenebilmesi için Ziraat Bankası'nın kredi kullandıracağını söyleyen Başkan Erdoğan'ın verdiği bu müjdeli haber üzerine konuya ilişkin araştırılan konuları bu haberimizde derledik. İşte Halkbank Ziraat kredi faiz oranı kredi kartı borcu yapılandırma işlemi

Tüketici kredilerinde sektör kuralı olan 48 ay vade bu uygulama için BDDK'nın izniyle 60 aya çıkartıldı. Yüzde 2.4 düzeyinde olan faiz ise tam anlamıyla yarı yarıya düşürülmüş oldu. Bu imkandan yararlanmak için en önemli şart "müşterisi olduğunuz banka tarafından takibe alınmamış olmak". Halkbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile vatandaşa verilecek yeni kredi paketleri faiz oranları ile ilgili ayrıntılara bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin gurup toplantısında yaptığı konuşmada kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çekenlere Ziraat Bankası'ndan kredi verileceğini duyurdu. Erdoğan "Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlarımıza, Ziraat Bankası aracılığıyla, kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Hangi banka olursa olsun, Buradan alınan krediyle borçlar kapanacak. Aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli, sanayici, esnaf ve çiftçiye müjde verdi. AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, kredi kartı borcunu ödeyemeyen vatandaşların borçlarını Ziraat Bankası'ndan alacağı krediyle kapatabileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkbank aracılığı ile esnafa, Ziraat Bankası aracılığı ile vatandaşa verilecek yeni kredi paketlerini açıkladı. Erdoğan, kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşların mevcut borçlarının daha kolay ödenebilmesi için Ziraat Bankası'nın kredi kullandıracağını söyledi. Kredi kartı borcunu ödeyemeyenler, Ziraat Bankası’ndan alınacak krediyle yükten kurtulacak. 24 ay vadede yüzde 1.10, 60 ayda ise 1.20 olan faiz oranı, piyasa ortalamasının yarısından daha düşük seviyede

Ziraat Bankası yüzde 1,10 ile 1,20 arasında faizle kredi kartı borçları kapatacak. Halkbank'tan esnaf ve sanatkarlara 22 milyar liralık kredi desteği! Halkbank esnaf ve sanatkârlara yılın ilk 3 ayında 10 Milyar TL, yılın tamamında ise toplam 22 Milyar TL Esnaf Kredisi desteği vereceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi kartı borcu olan vatandaşlara bir müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çekenlerin mevcut borçlarını ödemesi için imkan sağlıyoruz. Ziraat Bankası aracılığı ile ödeme güçlüğü çeken vatandaşın borcu tek bir çatı altında toplanacak. Ziraat'ten çekeceği borcu ile borcu kapatacak. Aylık gelirine uygun bu borcu ödeyecek" dedi.