Ziraat Bankasý uluslararasý hizmet aðýný Mýsýr Temsilciliði ile geniþletiyor
ABONE OL

Ziraat Bankasýndan yapýlan açýklamaya göre, yurt dýþýnda da hizmet aðý en yaygýn Türk bankasý olan Ziraat Bankasý, faaliyet aðýný geniþletmeye devam ediyor.

Yakýn zaman önce Dubai Uluslararasý Finans Merkezi'nde (DIFC) faaliyet göstermek için lisans alan banka, Mýsýr Merkez Bankasýndan, temsilcilik ofisi statüsünde faaliyet onayý aldý.

Kahire þehrinde faaliyete baþlayan temsilcilik, müþteriler ile muhabir bankalar arasýnda koordinasyonu saðlayarak, iki ülke arasýndaki dýþ ticaretin geliþimi ile ekonomik iliþkilerin güçlendirilmesine katký vermeyi hedefliyor.

Faaliyet gösterdiði ülkelerde etkinliðini daha da artýran ve yeni coðrafyalarda yaygýnlaþma yönündeki çalýþmalarýna hýzla devam eden Ziraat Bankasý, Mýsýr Temsilcilik Ofisi ile 19 ülke 122 noktada global bir banka olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Ziraat Finans Grubu, dýþ ticaret finansmanýnda etkinliklerini artýrma stratejileri doðrultusunda gelecek dönemde de uluslararasý alanda derinleþme ve yaygýnlaþma yönündeki çalýþmalarýna kararlýlýkla devam edecek.