Gedson Fernandes'ten inanılmaz rekor! Rakamları altüst etti
ABONE OL

Beşiktaş'ın Benfica'dan kadrosuna kattığı Gedson Fernandes, Süper Lig rekoru kırdı. Gedson Fernandes 6 milyon bonservis bedeliyle bu yaz şimdiye kadar yapılan transferler arasında en pahalısı olarak zirvede yer aldı.

GEDSON FERNANDES TRANSFERİNİN HİKAYESİ

Beşiktaş, geçtiğimiz ara transferde uzun süre adı Galatasaray'la anılan Gedson Fernandes'i sürpriz bir şekilde kadrosuna katmıştı. Portekizli oyuncu sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Çaykur Rizespor'da forma giydi ve ardından Beşiktaş kampına katıldı.

EN PAHALI TRANSFER OLDU

Gedson Fernandes'in transferi Süper Lig rekoru kırdı. 23 yaşındaki Portekizli oyuncu 6 milyon euro bonservis bedeliyle bu yaz transfer döneminde yapılan en pahalı transfer oldu. Fernandes'i takip eden isim ise 5.5 milyon euro bonservis bedeliyle en pahalı 2. transfer oldu.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

GEDSON FERNANDES'İN RİZESPOR KARNESİ

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Çaykur Rizespor'da geçiren Gedson Fernandes, Karadeniz ekibinde 11 resmi maçta toplam 890 dakika sahada kaldı. 22 yaşındaki Portekizli orta saha, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 3 asistle skora katkıda bulundu.

Star Gazetesi