Arda Güler'e öyle bir kulüp talip oldu ki... Dünya devine gidiyor!
ABONE OL

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler, Avrupa ekiplerini peşine taktı. Arda Güler'e Barcelona ve Borussia Dortmund talip olurken Alman ekibinin transferde bir adım önde olduğu öne sürüldü.

BORUSSİA DORTMUND, ARDA GÜLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İspanyol basınında yer alan habere göre; Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Arda Güler için girişimlerini hızlandırdı. Alman ekibinin önümüzdeki günlerde sarı-lacivertlilerin kapısını çalması bekleniyor.

Ayrıca, Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un potansiyeline çok güvendiği Arda Güler için Borussia Dortmund'dan 30 milyon euro bonservis bedeli istediği iddia edilmişti.

BARCELONA'DA DEVREDE

Haberde, Arda Güler için İspanya La Liga ekibinin de devreye girdiği, detaylı raporlara sahip olduğu ancak Borussia Dortmund'un transfer için bir adım daha önde olduğu belirtildi.

LEWANDOWKİ İLE BİRLİKTE OYNAYABİLİR

Öte yandan Katalan ekibinin Bayern Münih'ten ayrılmak isteyen Robert Lewandowski'yi kadrosuna katmaya yakın. Arda Güler'in Barcelona'ya gitmesi halinde Lewandowski ile birlikte oynama şansı olacak.

ARDA GÜLER'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Arda Güler, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 16 resmi maçta 373 dakika süre aldı. 17 yaşındaki genç oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi