Ve Cristiano Ronaldo transferi bitti! Herkes ters köşe oldu: Resmen imzayı atıyor...
ABONE OL

İngiltere Premier Lig'de Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo kulüpten ayrılmaya hazırlanıyor. Takımda mutsuz olan Portekizli futbolcu kendisine kulüp ararken bir çok takımdan ret yedi. Adı Chelsea, PSG ve Bayern Münih'le anılan Cristiano Ronaldo dev kulüpler tarafından tercih edilmedi. Son olarak ise gündeme Atletico Madrid geldi. İspanyol ekibinin oyuncuyu kadrosuna katmak için çok istekli olduğu ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

CRİSTİANO RONALDO İSPANYA YOLUNDA

Portekizli yıldızın ailesinin İspanya'ya dönmek istediği iddia ediliyor. Cristiano Ronaldo'nun eşinin Madrid'e taşınmak istediği ve yıldız futbolcunun Atletico Madrid'e transferine çok sıcak baktığı belirtiliyor.

DİEGO SİMEONE DE İSTİYOR

İspanyol medyası Atletico teknik direktörü Diego Simeone'nin de Cristiano Ronaldo transferine sıcak baktığını belirtiyor. Simeone'nin futbolcu oğlu Giovanni Simeone de babasına Cristiano Ronaldo transferi için baskı yaptığı iddia ediliyor.

CRİSTİANO RONALDO'NUN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Portekizli yıldız 37 yaşına rağmen geçtiğimiz sezon Manchester United'a önemli katkı sağladı. 38 maça çıkan Cristiano Ronaldo 24 gol 3 asist yapmayı başardı. United, Premier Lig'i 58 puanla 6'ıncı sırada tamamladı.

Star Gazetesi