Ve Yusuf Yazıcı imzayı atıyor! Yeni adresini resmen duyurdular
ABONE OL

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı kulübünden ayrılmaya hazırlanıyor. Premier Lig'den Fulham ve Nottingham Forest'in talip olduğu yıldız isim için İngiliz basınından bir iddia geldi. Bölgesel yayın kuruluşu La Voix du Nord, Yusuf Yazıcı'nın Fulham ve Nottingham Forest ile anlaşmaya vardığını ve iki kulüp arasında tercih yaparak kararını vereceğini duyurdu.

YUSUF YAZICI PREMİER LİG YOLUNDA

25 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezonu CSKA Moskova'da geçirdiği. Devre arasında katıldığı Rus ekibinde başarılı bir performans sergiledi. Ancak Rusya temsilcisi Yusuf Yazıcı'nın satıl alma opsiyonunu ödeyememesinin ardından transfer yattı. Lille'de kendine gelecek planlayamayan oyuncu kulüp arayışlarına başlamasının ardından Premier Lig ekipleri Fulham ve Nottingham Forest'ten teklif aldı. İki kulüple de prensipte anlaşan yıldız tercihini yaparak yeni kulübüne imza atacak.

YUSUF YAZICI'NIN MOSKOVA PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak geçirdiği Rus ekibi CSKA Moskova'da 12 resmi maçta 963 dakika süre aldı. 25 yaşındaki milli oyuncu bu karşılaşmalarda 8 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi