100 bin liraya planlı infaz! Kiralık katile kapıyı karısı açmış
ABONE OL

Abdulkadir Altuğrul, yaşadığı lüks evinin otoparkına tam aracına bineceği sırada ensesinden tek kurşunla vurularak öldürülmüştü. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şube Cinayet Büro dedektifleri adeta iğne ile kuyu kazar gibi olayı adım adım araştırdı ve kan donduran detaylara ulaştı.

Sabah'ın haberine göre; Polis, ilk olarak iş adamının sağ kolu Taner G. ve iş adamının eşi Hülya A., Şeyhmus A. ve Muhlis S. gözaltına aldı. Sonrasında ise Hakkari'deki adreslere yapılan baskınlarda silahı kullanan tetikçi Mazlum B. ile Serkan K. ve Uğur A. yakalandı. 7 şüpheli de tutuklandı.

100 BİN LİRAYA PLANLI İNFAZ

SABAH kan donduran vahşete ilişkin özel detaylara ulaştı. Olayı itiraf eden Taner G., 5 ay önce Hülya A.'nın kendisine gelip kocasının kötü davrandığı için onu öldürtmek istediğini, 100 bin lira karşılığında cinayeti plan yaptıklarını anlattı. Taner G., önce Serkan K. ile konuştuğunu, onun da tetikçi Mazlum B.'yi ayarladığını söyledi.

KATİLE KAPIYI KARISI AÇMIŞ

Öte yandan soruşturma detaylarına işadamının eve ne zaman gelip gittiğini karısı Hülya A., telefonla Taner G.'ye haber verdi. Eşi binaya girdiğinden kısa bir süre sonra tetikçinin bina girişinde 2 dakika beklediği, Taner G.'nin Hülya A.'yı arayıp şifreli kapıyı açtırdığı tespit edildi. Şüphelilerden apartman görevlisi Muhlis S.'nin ise olaydaki rolü duyanları şaşkına çevirdi. Muhlis S.'nin, tetikçinin rahatça saklayabileceği bir noktaya iş adamının aracını park etmesini sağladığı, sonra da araçta bir şey unuttuğunu belirterek adamı o noktaya çektiği ileri sürüldü. Bilindiği üzere Abdulkadir Altuğrul, bagajdan bir şeyler alacağı sırada da tetikçi tarafından katledilmişti.

TİMSAH GÖZYAŞLARI

Eşini öldürttüğü öne sürülen Hülya A.'nın cinayetten sonra sosyal medya hesaplarında yaptığı acılı paylaşımlar ise dikkat çekti. Bir paylaşımda cinayetle ilgisi yokmuşcasına, "Canım eşim, mekanın cennet olsun" yazdı ve yanına da ağlayan emoji ekledi. Hülya A., cinayetin ardından eşiyle onlarca fotoğraf paylaştı.