15 Temmuz gazisi: Kanýmýz yerde kalmadý
ABONE OL

FETÖ elebaþý Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili AA muhabirine deðerlendirmede bulunan gazi Bayat, Gülen'in Ýslam'la imanla hiçbir alakasý olmayan hain terör örgütü elebaþý olduðunu ve ölümle layýðýný bulduðunu söyledi.

Gülen için hesap zamaný olduðunu belirten Bayat, "Dökülen kanlarýn ve ülkeyi bir kaosa sürüklemenin hesabýnýn zamaný. Geberdiði için mutluyuz. Zaten herkese bir ölüm var, ona da geldi. Ama ne þekilde geldiðini biz kalbimizde hissederek biliyoruz. Çünkü Allah'ýn vaadi haktýr. Ýnsana insansýzca müdahale eden muhakkak ki cehennemliktir. Onun yerinin cehennem olduðunu bildiðimiz için kalbimiz de bu konuda müsterih. Onu toprak dahi kabul etmeyecektir." diye konuþtu.

Bayat, en çok þehit anneleri, eþleri ve yavrularý için mutlu olduðunu ifade ederek, "Onlar bugünü bekliyordu. Þehitlerimizin ve bizim kanýmýz yerde kalmadý. Allah'ýn intikamý en güzel olanýdýr. Aklýmýzdaki o þehitlerimizin kaný ne zaman alýnacaktý sorusuna bugün cevap bulundu." ifadelerini kullandý.

Gülen'in ölümüyle insanlarýn rahatlayacaðýný kaydeden Bayat, "Toplum artýk daha ferah bakacak. Çünkü bir terör elebaþý yok oldu. Bir mürtet olarak öldü. Cehennemi bol olsun. Ateþi bol olsun. Öcalan'a da sýra gelecek. Allah intikam alanlarýn en hayýrlýsýdýr. Ýnþallah intikamýmýzý bizim için Allah alacak." deðerlendirmesinde bulundu.

Bayat, bu tür olaylarýn yaþanmamasý için insanlarýn inancýna güzel tutunmasý gerektiðini belirterek, insanlarýn imanlarýna sarýldýklarý, birbirlerine kenetlendikleri, iyiyi, güzel ahlaký öðrettikleri ve sevdirdikleri müddetçe güzel günler göreceklerine inandýðýný dile getirdi.

15 Temmuz þehitlerini rahmet dileyen Bayat, "Þehit yakýnlarý, anneleri, eþleri ve yavrularý, bizim için en önemlisi onlardý. Bizden bir miktar kan gitti ama onlardan bir can gitti. Canýn yeri hiçbir zaman doldurulamayacak. Ama kanýn hükmü bugün yerine geldi." dedi.