2 polisi þehit eden katil polisin ifadesine ulaþýldý!
ABONE OL

Adýyaman Altýnþehir Þehit Yýldýrým Polis Merkezi'nde polis memuru Süleyman Uður Þahin, Polis Merkezi Amiri Baþkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiþ Þube Müdürlüðü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer'i beylik tabancasýyla þehit etmiþti. Adýyaman Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan olay bütün yönleriyle detaylý araþtýrýlýrken katil polis memuru Süleyman Uður Þahin'in ifadesine ulaþýldý.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 2019'da Ýstanbul'dan Kahta'ya, daha sonra da Adýyaman merkeze tayin edildikten sonra Bölge Trafik Denetleme Þube Müdürlüðü'nde 4 yýldýr görev yapan polis memurunun herhangi bir örgütle baðlantýsý tespit edilemedi.

PARAMI ALACAKLAR KORKUSUYLA ÖLDÜRMÜÞ

300 bin lira parasýný yatýrým da kullanan polis memuru Süleyman Uður Þahin'in parasýný 2 milyona çýkarttýktan sonra banka hesabýna transfer ettiði, mobil uygulamadan parasýný göremeyince dolandýrýldýðýný düþünerek önce adliyeye daha sonra da polis merkezine gittiði ortaya çýktý. Katil zanlýsý polis ifadesinde "bankamatiðe gittim, bankamatik arýzalýydý. Paranýn bir çete tarafýndan dolandýrýldýðýný düþündüm. Adliyeye gittim, Cumhuriyet Savcýsý çok iyi davranýp ifadeni alalým dedi.

Hesabýmdaki paranýn korunmasýný istiyordum. Daha sonra polis merkezine gittim. Baþkomiser Kamuran Üçgül bana çok babacan davrandý. Yardýmcý olacaðýný söyledi. Babacan davranýþýnda dolayý þüphelendim. Halen hesabýmda parayý göremiyordum. Telefonuma virüs girmiþti. Telefonumu fabrika ayarlarýna çevirdim. Cumhuriyet Savcýsýnýn, Baþkomserin davranýþlarý beni kuþkulandýrdý. Daha sonra tuvalete gidip tabancamýn namlusuna mermileri sürdüm. Baþkomiser mutfaktaydý yanýna gittim birden fazla kez ateþ ettim. Paramý dolandýrýp bana ve aileme zarar vereceklerini düþündüm" dedi.

PARA HESABINDA ÇIKTI

Baþkomisere ateþ ettikten sonraki süreci hatýrlamadýðýný anlatan katil zanlýsý polis, þehit ettiði Baþkomiser ve komiser ile daha önce hiç birlikte çalýþmadýðý, aralarýnda bir husumette olmadýðý belirlendi. Vahþetin ardýndan yapýlan incelemelerde katil polisin hesabýnda 2 milyona yakýn para olduðu, parayý da yatýrýmdan kazandýðý tespit edildi. Adýyaman Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan ifadesi alýnan katil zanlýsý polis memuru tutuklanarak cezaevine konuldu.