7 gün sonra kahreden haber! Karnýndaki bebeðinden sonra anne de öldü
ABONE OL

Olay, 6 Mayýs'ta Ceylanpýnar'a baðlý Hamzababa Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki düðünde gelin Saadet Karagöz'ün evine getirilmesi sýrasýnda havaya rastgele ateþ açýldý. Bu sýrada gelinin ablasý Zemzem Özdemir düðün alanýnda kardeþinin yerde sürüklenen duvaðýný toplamaya çalýþýrken, göðsüne isabet eden kurþunla aðýr yaralandý. Halaylarýn çekildiði sýrada, Özdemir kanlar içinde yere yýðýldý. Maganda kurþunuyla yaralanan Özdemir için jandarma ve saðlýk ekiplerine haber verildi. Saðlýk ekipleri tarafýndan müdahale edilen ve 3 aylýk hamile olduðu öðrenilen Özdemir, Ceylanpýnar Devlet Hastanesi'ne kaldýrýldý. Zemzem Özdemir, hayati tehlikesi nedeniyle Harran Üniversitesi Araþtýrma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapýlan tüm müdahalelere raðmen Özdemir'in karnýndaki bebeði kurtarýlamadý.

GELENEK PÝÞMANLIÐI

Olayla ilgili jandarma ekipleri düðünde havaya ateþ açan Cuma K. ve Fevzi Kara'yý gözaltýna aldý. Ýlçe Jandarma Komutanlýðý'nda iþlemleri tamamlanan 2 þüpheli, bebeðini kaybeden anne için çok üzgün olduklarýný ve bir gelenek haline gelen düðünde silahla ateþ etmenin piþmanlýðýný yaþadýklarýný söyledi. Mahkemeye sevk edilen Fevzi Kara tutuklanýrken, Cuma K., ise adli kontrol þartýyla serbest býrakýldý.

Hastanede karnýndaki 3 aylýk bebeði yaþamýný yitiren 5 çocuk annesi Zemzem Özdemir, Harran Üniversitesi Araþtýrma ve Uygulama Hastanesi'nde bir haftalýk yaþam mücadelesini kaybetti. Ölümüyle yakýnlarýný yasa boðan Özdemir'in cenazesi adli týpa kaldýrýldý.

Özdemir'in cenazesi Ceylanpýnar'da topraða verilecek.