Adli Týp Kurumuna 229, Dicle Üniversitesine 72 sözleþmeli personel alýnacak
ABONE OL

Resmi Gazete'de yayýmlanan ilanlara göre, Adli Týp Kurumunun merkez ve taþra teþkilatýna, sözlü sýnav sonucuna göre sözleþmeli 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 2 erkek ve 1 kadýn infaz ve koruma memuru, 47 destek personeli, 28 saðlýk teknikeri, 14 tekniker (inþaat, elektrik, sýhhi tesisat, bilgisayar), 15 laborant, 42 büro personeli, 20 hemþire, 3 psikolog, 10 biyolog, 15 mühendis (bilgisayar, inþaat, elektrik, fizik, makina) ve 12 kimyager alýnacak.

Baþkanlýðýn yapacaðý sözlü sýnavlara, 2022 yýlý KPSS'ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan alan adaylar baþvurabilecek. Sözlü sýnavlara, merkezi sýnavda alýnan puanlar esas olmak kaydýyla, en yüksek puandan baþlamak üzere her pozisyon için ilan edilen pozisyon sayýsýnýn 3 katý aday çaðrýlacak.

Adaylar baþvurularýný 5-18 Þubat'ta e-Devlet aracýlýðýyla "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresinden gerçekleþtirecek.

Baþvuru þartlarý ve aranan niteliklere iliþkin bilgiler, Adli Týp Kurumunun internet sitesinde yer alacak.

DÝCLE ÜNÝVERSÝTESÝNE 72 SÖZLEÞMELÝ PERSONEL ALINACAK

Dicle Üniversitesinde istihdam edilmek üzere sözleþmeli 9 hemþire, 1 ebe, 3 týbbi laboratuvar teknikeri, 2 týbbi sekreter, 1 saðlýk teknikeri (diyaliz), 1 saðlýk teknikeri (radyoterapi), 2 acil týp teknisyeni, 13 büro personeli, 21 temizlik görevlisi, 8 hasta bakým ve temizliði personeli, 1 þoför, 1 gassal, 3 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 bilgisayar teknisyeni, 1 biyomedikal cihaz teknikeri, 1 biyomedikal mühendisi, 1 makine mühendisi, 1 kütüphaneci ve 1 mütercim-tercüman alýnacak.

Adaylar, 15 gün içinde "http://pbs.dicle.edu.tr" adresinden istenilen belgeleri sisteme yükleyerek baþvurusunu yapabilecek. Adaylar, baþvuru þartlarýný üniversitenin internet sitesinden ve Resmi Gazete'de verdiði ilan kýsmýndan öðrenebilecek.

Elektronik ortamda yapýlan baþvurular incelendikten sonra, yazýlý ve sözlü sýnav yapýlmaksýzýn lisans mezunlarý için 2022 KPSS (P3), ön lisans mezunlarý için 2022 KPSS (P93) ve lise için 2022 KPSS (P94) puan sýralamasý esas alýnarak atanmaya hak kazanan ilan edilen pozisyon sayýsý kadar asýl ve 2 katý kadar yedek aday belirlenecek.