İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın AHBAP Derneği'ne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller doğrultusunda düzenlenen operasyonda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Ahbap Derneği'ne ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında, ünlü isimlerin ve gazetecilerin Haluk Levent ve Ahbap Derneği ile ilgili tanıklıklarına başvurulmaya devam ediliyor.
Soruşturma kapsamında, Uğur Dündar, Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen, Elçin Sangu ile Hayko Cepkin ifadeye çağrıldı.
Daha önce ise Fatih Altaylı, Ruşen Çakır, Özlem Gürses, Ece Üner, Fatih Portakal, Şahan Gökbakar, Hazal Kaya, Fatih Koparan, Feyza Altun, Gökhan Özoğuz ve Öykü Serter ifadeye çağırılmış ve ifadeleri alınmıştı.


