AK Parti Ýstanbul ve ilçe belediyelerinin deprem bölgelerine yardýmlarý sürüyor
ABONE OL

AK Parti Ýl Baþkanlýðýndan yapýlan açýklamada, Kahramanmaraþ merkezli depremlerden etkilenen vatandaþlarýn yaralarýný sarmak için AK Parti Ýstanbul Teþkilatý ve ilçe belediyelerinin tüm imkanlarýyla seferber olduðu belirtildi.

Açýklamada görüþlerine yer verilen AK Parti Ýl Baþkaný Kabaktepe, Ýstanbullularýn yardým için olaðanüstü destek verdiðini ifade ederek, þöyle dedi:

"Depremin ilk saatlerinden beri bütün Ýstanbullular olarak teyakkuz halinde çalýþmalarýmýza devam ediyoruz. Her bir Ýstanbullu kardeþim, bulunduðu durum neye imkan veriyorsa onu yaparak devletimize destek, milletimizle tek yürek olmanýn telaþý içerisindedir. Hangi renkten, hangi siyasi görüþten ve hangi dünya görüþünden olursa olsun onlarca belediye, onlarca sivil toplum örgütü ve sayýsý yüzbinleri bulan gönüllü kardeþimiz ile Ýstanbul, deprem bölgesi için, Türkiye için tek yürek olmayý baþardý."

Kabaktepe, bölgede ihtiyaç duyulan malzemelere göre yardýmlarýn hazýrlandýðýný aktararak, þunlarý kaydetti:

"Baþta belediyelerimiz olmak üzere bu ana deðin, içerisinde depremden etkilenen vatandaþlarýmýzýn öncelikli ihtiyaçlarýný barýndýran 1539 insani yardým týrý enkaz altýnda kalan vatandaþlarýmýzý bir an önce kurtarmak adýna 823 adet iþ makinesi ve teknik teçhizat, 2 bin 907 arama kurtarma ve destek personeli gönderdik. Bölgemize yardýmlarýmýz devam ediyor. Bu rakamlar her geçen gün her geçen saat her geçen dakika artýyor. Devletimiz bu süreci atlatacak güçte, milletimiz gerekli gayreti gösterecek bilinçtedir."

  • AK Parti Ýstanbul
  • deprem
  • yardým