AK Parti, Ýstanbul'da yapýlan son anket sonucunu açýkladý
ABONE OL

AK Parti Grup Baþkanvekili Abdulhamit Gül, CNN TÜRK'te katýldýðý bir programda Cumhur Ýttifaký'nýn Ýstanbul Büyükþehir Belediye(ÝBB) Bakan Adayý Murat Kurum hakkýndaki yapýlan anket hakkýnda konuþtu. AK Partili Gül, Son anketlerde ÝBB Bakan Adayý Murat Kurum'un 1,5-2 puan önde olduðunu söyledi.

AK Parti Grup Baþkanvekili Abdulhamit Gül'ün açýklamasý þu þekilde;

(Hatay'da "Gökhan Zan" muammasý) Biz iddialar, dedikodular üzerine siyaset inþa etmiyoruz. Kim çekildi çekilmedi bunlar bizim gündemimizde yok.

Ben inanýyorum Malatya'da da çok iyi bir netice alacaðýmýza inanýyorum. Cumhur Ýttifaký'nýn desteði ile seçileceðimizi düþünüyorum. Anketlerimiz Sami Bey'in adayýmýzýn kazanacaðýný ortaya koyuyor.

"MURAT KURUM'UN TÜRKÝYE'NÝN HER YERÝNDE ÝZÝ VAR"

Ýstanbul'da çok kýymetli bir isim var Murat Kurum. Murat Kurum kentsel dönüþüm nasýl yapýlýr depremle mücadele tedbirler nasýl yapýlýr denildiðinde Türkiye'nin neresine giderseniz gidin Murat Kurum'un izi var. Bu yönüyle çok güzel bir tecrübesi var. 81 ile eli deðmiþ bir arkadaþýmýz. Çalýþkanlýðýyla ve verdiði vaatleri hatýrlayan bir anlayýþla ilerleyen adayýmýz var.

"ÝSTANBUL'DA MURAT KURUM ÖNDE"

Belediyecilikte marka bir anlayýþ var ve gerçek belediyeciliði AK Parti yapýyor. Son anketlerde 1,5 - 2 puan Murat Bey'in önde olduðunu görüyoruz. Trendin Murat Kurum lehine arttýðýný görüyoruz. Son 1,5 haftadýr anketlerde Kurum lehine sonuç var.