AK Parti Sözcüsü Çelik: Bu ülkeye verebilecekleri bir þey yok
ABONE OL

Çelik, Pozantý ilçesi Ýnönü Caddesi'ndeki MHP Seçmen Ýletiþim Merkezi önünde düzenlenen iftar programýna katýldý.

Burada yaptýðý konuþmada Çelik, "Var gücümüzle sandýða doðru hep beraber gidiyoruz. Ýnþallah ülkemizin her tarafýnda demokrasi bayramýný büyük bir coþkuyla kutlamaya hazýrlanýyoruz." ifadesini kullandý.

Muhalefeti eleþtiren Çelik, þöyle konuþtu:

"Karþýmýzda altýlý, yedili, sekizli masa denilen þeyin birbirine nasýl girdiðini gördünüz. Cumhur Ýttifaký, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayýyor. Daha düne kadar 'Altýmýz, yedimiz bir araya geleceðiz, ülkeyi yöneteceðiz' diyenler bugün en aðýr laflarý birbirlerine söylüyorlar. Þimdi gelinen noktada görüldü ki bunlara çay bile demletilmez. Herhangi bir becerileri yok. Bu ülkeye verebilecekleri bir þey yok. Onun için bu kalan günleri lütfen iyi deðerlendirelim."

Çelik, Cumhur Ýttifaký'nýn Adana Büyükþehir Belediye Baþkan adayý Fatih Mehmet Kocaispir ve Pozantý Belediye Baþkan adayý Ali Avan'a destek istedi.

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'in açýklamalarýna tepki gösteren Çelik, þunlarý kaydetti:

"CHP Genel Baþkaný 'Gençler darbe yaparsa ben darbeyi destekliyorum' dedi. Bu kafa, zihniyet halen diridir. Bunlar hiçbir þekilde ders almazlar. Gençleri sadece ve sadece demokrasiyle, siyasetle, bilimle, teknolojiyle, þerefle yan yana saymak gerekirken bunlar hala gençleri darbe ve benzeri çirkin iþlerle yan yana saymaya devam ediyorlar."

Programda, MHP Adana Ýl Baþkaný Yusuf Kanlý da konuþma yaptý.