AK Parti'den Beyoðlu Belediyesi'ne LGBT tepkisi: Velilerimize büyük bir ihanettir
ABONE OL

Partililer, LGBT'li bireyi iþe alan Beyoðlu Belediyesine tepki göstermek amacýyla, Kýzýlay Meydaný Parký içerisinde bulunan Besmek binasý önünde toplandý.

Burada açýklama yapan AK Parti Ýlçe Baþkaný Özkan, herkesin yüzünü kýzartan geliþmeleri aktarmak için bir araya geldiklerini dile getirerek þunlarý söyledi:

"Biliyorsunuz bugünlerde Ýstanbul Büyükþehir Belediye (ÝBB) ve CHP ilçe belediyelerinin anaokulu reklamlarýndan geçilmiyor. CHP'nin hizmet üretme alerjisini bildiðimizden, bu garip durum dikkatimizi çekmiþti. ÝBB ve Beyoðlu Belediyesinin anaokulu gündeminin altýndan neler çýktýðýný görünce eminim sizler de 'Bu kadar da olmaz.' diyeceksiniz. Beyoðlu Belediyesi, hepimizin anaokullarýnýn koordinatörlüðüne eþcinsellik propagandasý yapan ve toplumun ahlaki deðerlerini sorgulamaya, bir baþka deyiþle yýkmaya odaklanan organizasyonlarla baðlantýlý birini atamýþtýr. Bu atama hem Türk aile yapýmýza hem de çocuklarýný güvenle belediyemize emanet ettiðini düþünen velilerimize büyük bir ihanettir."

Özkan, vatandaþlarýn en deðerli varlýklarý olan biricik yavrularýný belediyenin anaokuluna emanet ettiðini düþünürken, kapalý kapýlar ardýnda belediye imkanlarýný, ailelerin çocuklarýna LGBT propagandasý için kullananlarý kýnadýklarýný ifade etti.

- "BU ATAMANIN SONUÇLARINI HÝÇ DÜÞÜNDÜNÜZ MÜ?"

Abdullah Enes Özkan, þöyle devam etti:

"Onlara sormak istiyoruz. Anaokulu koordinatörü olarak atadýðýnýz bu kiþi bizim aile yapýmýzý ya da öðretmenlerimizi mi temsil ediyor? Kendisi de bir öðretmen olan ve izinden gittiðinizi iddia ettiðiniz Mustafa Kemal Atatürk sizin bu yaptýklarýnýza ne derdi? Çocuklarýmýzý ne olduðu belli olmayan sapkýn fraksiyonlara sempati devþiren kiþilere mi emanet edeceðiz? Bu atamanýn sonuçlarýný hiç düþündünüz mü? Bu þahsýn yetiþtirdiði çocuklarýn gelecekte hemcinsine karþý sapkýn düþünceler geliþtirmeyeceðini nereden bilebiliriz?"

Ailelerin çocuklarýný bir umutla anaokullarýna gönderirken, böylesi bir ideolojik propagandaya maruz kalmalarýnýn kabul edilemeyeceðini vurgulayan Özkan, "Bir yerel seçim kazanmýþ olmak size Türk toplumunun aile bütünlüðüyle veya nesliyle oynama hakkýný vermez." diye konuþtu.

Özkan, sözlerini þöyle sürdürdü:

"Buradan tekrar altýný çiziyorum. Biz kimsenin iþiyle veya cinsel sapkýnlýklarýyla ilgilenmiyoruz. Fakat sanat adý altýnda her türlü sapkýnlýðýn normalleþtirilmesine veya toplumsal cinsiyet sorgulamalarý adý altýnda Türk gençliðinin ve doðrudan ülkemizin geleceðinin altýna dinamit koyulmasýna müsaade etmedik, müsaade etmeyiz, müsaade etmeyeceðiz. Deðerli vatandaþlarýmýz, Cumhurbaþkanýmýzýn dediði gibi 'Kimler kimlerle beraber, kimler kimlerle iþ tutuyor.' Ýþte biz bugün bunu bir kez daha gördük. Ama içiniz müsterih olsun. Bizler burada olduðumuz müddetçe, bunlar planlarýný tamamlamaya fýrsat bulamayacaktýr."

- "EÐÝTÝM ADI ALTINDA NELER AÞILADIKLARINI GÖZLER ÖNÜNE SERMEK ÝSTÝYORUZ"

Beyoðlu Belediyesinde çocuk kreþleri koordinatörü olarak atanan K.K'nin aslýnda bakýldýðýnda üniversitelerde ve Avrupa'da eðitim almýþ bir genç olarak karþýlarýna çýktýðýný anlatan Özkan, "Derinlemesine araþtýrma yaptýðýmýzda kendisinin sapkýn bir 'Mahu' üyesi olduðu ve bu oluþum aslýnda içeriðine bakýldýðýnda, eþcinselliði savunan, 3-6 yaþ grubundaki çocuklara çok affedersiniz cinsel þehvet uyandýrabileceðini savunan bir grubun üyesi." ifadelerini kullandý.

Özkan, bu konu basýna ilk yansýdýðýnda Beyoðlu Belediyesinin bir açýklama yaptýðýný, þahsýn kreþlerden sorumlu koordinatör olmadýðýný söylediðini kaydederek, "Ama bugün velilerimize atmýþ olduðu mesajda aslýnda bunu kabul ettiðini, kendisiyle çeliþtiðini biz görüyoruz. Beyoðlu'ndaki kreþlerde eðitim gören çocuklarýmýzýn bir an önce pedagog eþliðinde dinlenmesi ve nasýl bir eðitime maruz kaldýðýný da görmemiz gerekiyor. Hatta bu sýrf Beyoðlu deðil, ÝBB'de de Yuvam Ýstanbul eðitim kampüslerinin de sorgulanmasý lazým. Hatta bu dediðimiz þahsýn da daha önce orada 6 yýl koordinatörlük yaptýðýný öðrenmiþ durumdayýz." þeklinde konuþtu.

AK Parti teþkilatlarý olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarýný vurgulayan Özkan, sözlerini þöyle tamamladý:

"Beyoðlu halký ve çocuklarý bunlara emanet edilemez. Velilerimiz çocuklarýný belediyenin kreþlerine, yani daha güvenli olduðunu düþündükleri kreþlere veriyorlar. Ama çocuklarýmýzýn orada neye maruz kaldýðýný bilmiyorlar. Biz bu basýn açýklamasýyla Beyoðlu'ndaki velilerimize sesimizi duyurmak istedik. Belediyemizin birimlerindeki bu zihniyetlerin çocuklarýmýza eðitim adý altýnda aslýnda neler aþýladýklarýný gözler önüne sermek istiyoruz. Ulu Önder Atatürk'ümüzün buradaki pankartýnýn arkasýnda neler yapýldýðýný, nasýl bir eðitim verildiðini bizler ve Beyoðlu halký merak ediyor. Artýk bu konu Beyoðlu'nu da aþtý. Tüm Türkiye'nin bir sorunu olduðunu gözler önüne serdi."

  • AK Parti Beyoðlu Ýlçe Baþkaný Abdullah Enes Özkan
  • lgbt
  • beyoðlu belediyesi