AK Partili Dað'dan muhalefete gönderme: Hiçbir mazeret baþarýnýn yerini tutmaz
ABONE OL

Dað, Menemen Belediyesi tarafýndan Cumhuriyet Meydaný'nda düzenlenen hizmet aracý teslim törenindeki konuþmasýnda, AK Parti olarak millete hizmeti aþk olarak gördüklerini kaydetti.

Millet için çalýþanlarýn her engeli aþabileceðini ifade eden Dað, "Birçok belediye baþkaný geldi geçti. Ýzmir'de de geldi geçti. 'Ben 5 senemi burada sürdüreyim, bir eser ortaya koyamasam da bahane üretirim, mazeret bulurum.' anlayýþýyla hareket ettiðiniz zaman ortaya eser çýkmaz. Hiçbir mazeret baþarýnýn yerini tutmaz." dedi.

AK Parti'nin muhalefetten farkýnýn "millete hizmet etme heyecaný" olduðunu belirten Dað, "Mesele söylemek deðil, hayata geçirmek. Önümüzde somut gerçekler var. Biz abartmýyoruz, olmayan þeyi söylemiyoruz. Menemen'de siz yaþadýnýz, yaþýyorsunuz. Öncesinde uzun yýllar baþka belediye baþkanlarý da oldu o dönemdeki çalýþmalara bakýn ve þu dönemdeki çalýþmalara bakýn ve hakký teslim edin." diye konuþtu.

"BÝZ BU ÞEHÝRLERÝN EVLADIYIZ"

Vatandaþa daha iyi hizmet etmek istediklerini dile getiren Dað, þöyle devam etti:

"2023 seçimlerinde rakibimiz çok deðiþti. 7'li, 8'li, 15'li, 20'li masa rakibimiz olarak girdiler seçime ve kaybettiler. 5 sene daha iktidardayýz. Biz Ýzmir'e de Menemen'e de daha çok hizmet etmek istiyoruz. Derdimiz bu, baþka bir derdimiz yok. Ýnþallah önümüzdeki yerel seçimlerde daha çok þehrine, iline ilçesine faydalý olmak isteyenlerin netice alacaðý bir seçim olacaðýný düþünüyorum. Bunun için hepimiz sahada koþturacaðýz. Biz bu þehirlerin evladýyýz. Menemen'i de Ýzmir'i de adým adým, karýþ karýþ biliriz."

Hamza Dað, yerel kalkýnma hedefiyle çalýþmayý sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

100 ARAÇ HÝZMETE ALINDI

Menemen Belediye Baþkan Vekili Aydýn Pehlivan ise kaynaklarý doðru kullanarak vatandaþa hizmet götürdüklerini söyledi.

Cumhuriyetin 100. kuruluþ yýl dönümünde Türkiye Yüzyýlý vizyonuyla hareket ettiklerini ve 100 hizmet aracýný ilçeye kazandýrdýklarýný ifade eden Pehlivan, yeni hizmete alýnan araçlarýn maliyetinin 250 milyon lira olduðunu, ihtiyaç doðrultusunda araç alýmýna devam edeceklerini belirtti.