AK Parti'nin seçim irtibat bürosuna silahlý saldýrý!
ABONE OL

Alýnan bilgiye göre, saat 22.15 sýralarýnda Kocasinan'daki seçim irtibat bürosunun önünde, kimliði henüz belirlenemeyen kiþilerce silahla ateþ edildi.

Olayda yaralanan olmazken, ihbar üzerine bölgeye çok sayýda polis ekibi sevk edildi.

Binanýn çevresine güvenlik þeridi çeken polis ekipleri, olay yerinde inceleme baþlattý.

Polisin bölgedeki incelemeleri devam ediyor.

- AK PARTÝ ÝSTANBUL ÝL BAÞKANI KABAKTEPE'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Ýstanbul Ýl Baþkaný Osman Nuri Kabaktepe, olaya iliþkin sosyal medya hesabýndan paylaþým yaptý.

Bahçelievler Kocasinan Ýrtibat Bürosu önünde düzenlenen silahlý saldýrý giriþimini þiddetle kýnadýklarýný belirten Kabaktepe, "Konunun hukuk karþýsýnda takipçisi olacaðýmýzý belirtmek istiyorum. Saldýrýda can kaybý ve yaralanma yaþanmamasý en büyük tesellimiz. Bizler bu saldýrýlara fýrsat vermeyecek ve hemþehrilerimizle tam bir demokrasi havasý içerisinde buluþmaya devam edeceðiz." ifadelerini kullandý.

- AK PARTÝ BAHÇELÝEVLER ÝLÇE BAÞKANI TUNA'DAN AÇIKLAMA

AK Parti Bahçelievler Ýlçe Baþkaný Fatih Tuna da sosyal medya hesabýndan yaptýðý paylaþýmda, þunlarý kaydetti:

"Kocasinan Merkez Mahallesi Seçim Ýrtibat Büromuzun önünde, büromuzda dava arkadaþlarýmýz bulunduðu esnada kimliði belirlenemeyen motosikletli 2 þahýs havaya ateþ açarak uzaklaþmýþtýr. Bu menfur hadiseyi en þiddetli þekilde lanetliyorum. Cumhurbaþkanýmýzýn izinde hiçbir tehdide ve korkutmalara prim vermeden, millete hizmet davamýza devam edeceðiz. Bu vesile ile Kocasinan Merkez Mahallesi teþkilatýmýza 'geçmiþ olsun' dileklerimi iletiyorum."