Akýlalmaz olay! ''Sahiplenilen saldýrgan köpek tekrar sokaða býrakýldý'' iddiasý
ABONE OL

Ýddiaya göre, Aksu ilçesi Altýntaþ Mahallesi'nde 60 dairelik bir sitenin önünde bulunan sahipsiz köpeklerinden birinin saldýrganlaþmasý üzerine vatandaþlar durumu belediye ekiplerine bildirdi.

Bunun üzerine Veteriner Ýþleri Müdürlüðü ekipleri, ihbarýn yapýldýðý sitenin çevresinde çalýþma yaptý. Belediye ekiplerince saldýrgan olduðu tespit edilen bir köpek diðer köpeklerin arasýndan alýnarak hayvan barýnaðýna götürüldü.

Bir süre sonra hayvan barýnaðýna giden site sakinlerinden Ö.Y, saldýrgan olduðu ileri sürülen köpeði sahiplenerek barýnaktan çýkardý. Köpeði tekrar alýndýðý noktaya býrakan Ö.Y'ye tepki gösteren site sakinleri, evlerinin önünde sürekli korku yaþadýklarýný belirterek tekrar belediyeye baþvurdu.

Site sakinleri, saldýrgan köpeðin yeniden barýnaða alýnmasýný talep ediyor.

Baþýboþ köpeklerin saldýrdýðý kadýn o korkunç anlarý anlattý

- "ÝKÝ YIL BOYUNCA YAPILAN ÞÝKAYETLERÝN ÜZERÝNE GÖTÜRÜLMÜÞTÜ"

Site sakinlerinden Özcan Özdoðan, gazetecilere, saldýrgan köpeðin barýnaða götürülmesi için 2 yýl boyunca belediyeye þikayette bulunduklarýný söyledi.

Belediye ekiplerinin önceki gün köpeði barýnaða götürdüðünü ifade eden Özdoðan, "Bir site sakini köpeði barýnaktan sahiplenerek yeniden sokaða saldý." dedi.

Çoluk çocuk korku yaþadýklarýný aktaran Özdoðan, "Köpek, sürekli burada yatýp kalkýyor. Tasmasý yok, gelene gidene saldýrýyor. Kesin birisini ýsýracak. Alýp evinde beslemesi gerekir. Burada birkaç tane daha köpek var. Biz sadece birinden þikayetçiyiz. Ýnþaat iþçilerine de saldýrýyor. Karakola da þikayette bulunduk." ifadelerini kullandý.

Korkunç olay: Sokak köpekleri bir kiþinin boðazýný parçaladý!

- "KÖPEK EÞÝMÝ ISIRDI"

Sait Duran Özdemir ise köpeðin eþini ýsýrdýðýný belirterek, "Köpeðin bir an önce alýnmasý gerekir. Hayvanlarý çok seviyoruz. Sahiplenildiyse bir yere baðlansýn. Sadece bir köpekten þikayetçiyiz. Bugün önce eþime saldýrdý, sonra bana da saldýrdý. Kendimi arabaya zor attým." diye konuþtu.

Sokak köpeklerine mama götürüyordu! Kütahya'da feci kaza