Ankara'da 28 Þubat kýrýntýlarý! Çarþaflý kadýna çirkin saldýrýya soruþturma
ABONE OL

Ankara'da bir kadýn, komþusu olan çarþaflý ve baþörtülü iki kadýna aðýr küfürler ederek saldýrdý, eline keser alarak kadýnlarý tehdit etti. Sosyal medyada paylaþýlan görüntüler büyük infial uyandýrdý.

Ankara'da bir sitede oturan kadýnlar arasýnda 'bahçeme girdin' meselesi üzerinden tartýþma çýktý. Apartman sakinlerinden olan bir kadýn "Benim sizden midem bulanýyor" diyerek çarþaflý ve baþörtülü komþularýna saldýrdý. Saldýrgan kadýn küfürler savurduðu kadýnýn çarþafýný açmaya çalýþtý. Öfkeden çýlgýna dönen kadýn daha sonra eline keser alarak kadýnlarýn üzerine saldýrmaya devam etti. Eþi olduðu iddia edilen kiþi ise saldýrgan kadýný alandan uzaklaþtýrýp "Aðzýný topla" diyerek tesettürlü kadýnlarý tehdit etmeye devam etti.

SORUÞTURMA BAÞLATILDI

Ankara Valiliði, Etimesgut'ta komþular arasýnda yaþanan sözlü, fiziki saldýrý ve manevi deðerleri aþaðýlama iddiasýyla ilgili gerekli soruþturmanýn Cumhuriyet Savcýlýðýnca yürütüldüðünü bildirdi.

Valilikten yapýlan açýklamada, "Sosyal medyada da yer alan, Ýlimiz Etimesgut ilçesi Baðlýca Mahallesi'nde komþular arasýnda gerçekleþen sözlü, fiziki saldýrý ve manevi deðerleri aþaðýlama iddiasý ile ilgili konu ve sorumlularý adli mercilere intikal ettirilmiþ olup gerekli tahkikat Cumhuriyet Savcýlýðýnca yürütülmektedir." denildi.