Ankara'da dün etkili olan saðanak nedeniyle Yenimahalle'de yol çöktü
ABONE OL

Baþkentte saðanak, hayatý olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yenimahalle, Pamuklar Mahallesi Þehit Mehmet Uygun Sokak'taki yol, dün akþam saatlerindeki yoðun saðanak nedeniyle çökmeye baþladý.

Büyükþehir Belediyesi ekipleri, çökmeye baþlayan yola þerit çekerek önlem aldý. Sabah saatlerine kadar süren yaðýþýn etkisiyle elektrik direði, adres tabelasý ve telefon kutusuyla birlikte yol tamamen çöktü.

Mahalle sakinlerinden Mustafa Telli, yaþanan olayý AA muhabirine anlattý.

Telli, 35 senedir burada oturduðunu ve yaklaþýk 20 senedir burada her yaðmur yaðdýðýnda çöküntü meydana geldiðini belirterek, þunlarý kaydetti:

"Bunun yerinde bir sýkýntý var her yaðmur yaðdýðýnda burasý göçüyor. Yýllardýr onaramadýlar. Biz her yaðmur yaðdýðýnda bu rezilliði çekmek istemiyoruz. Akþam elektrik direði devrildi. Her tarafý aradým. TEK'i aradým, 112'yi aradým, muhtara buranýn fotoðrafýný çekip attým. Yetkili kimse bunun bir çaresine bakýlsýn artýk. Akþam saat 23.00'te bu olay oldu. Önce pano göçtü sonra burasý göçtü. Burada sürekli rögara giden bir sýkýntý var. Yetkililerden bir çözüm bekliyoruz."