Antalya'da Memiþ Gümüþ'ün hayatýný kaybettiði teleferik kazasý sonrasý kahreden detay!
ABONE OL

Konyaaltý ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen 1 kiþinin öldüðü, 7 kiþinin yaralandýðý Tünektepe Teleferik kazasýnýn yankýlarý sürüyor. Kazanýn ardýndan ANET'in önceki Yönetim Kurulu Baþkaný, Genel Müdürü ve mevcut Kepez Belediye Baþkaný Mesut Kocagöz'ün de aralarýnda bulunduðu toplam 5 kiþi tutuklanarak cezaevine gönderildi. CHP'liler Kocagöz'ün tutuklanmasýna karþý bir üst mahkemeye yaptýklarý itirazýn sonuçlanmasýný bekliyor.

TEDAVÝLERÝ HASTANEDE SÜRÜYOR

Kazada yaralanan 7 kiþi ise ayný gün tedavileri için farklý hastanelere gönderildi. Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne götürülen Herdem Eyyüpoðlu, Kaan Akgün ve Özlem Þahin'in tedavileri devam ediyor. Kazada hayatýný kaybeden avukat Memiþ Gümüþ'ün büyük oðlu Lütfüllah Gümüþ ise Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Belinde ve bacaðýnda kýrýk olan Lütfullah Gümüþ, yapýlan ameliyatlarýn ardýndan bugün taburcu edilerek Antalya'daki yakýnlarýnýn evine gönderildi.

BABASININ ÖLDÜÐÜNÜ BÝLMÝYOR

Aydýn'dan bayram tatili için geldiði Antalya'daki teleferik kazasýnda hayatýný kaybeden Memiþ Gümüþ'ün eþi Keziban Çapar Gümüþ ile küçük oðlu Fatih Gümüþ'ün ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavilerine devam ediliyor. Keziban Çapar Gümüþ'ün kazada pelvis kemiði kýrýlýrken, iç kanama riskinin ise bulunmadýðý öðrenildi. Öte yandan farklý servislerde yatan anne ve oðlu ise sað bacaðý kýrýk olan küçük çocuðun 'annemi istiyorum' demesi üzerine ortopedi servisinde ayný odada buluþturuldu. Fatih Gümüþ'ün babasýnýn öldüðünden haberinin olmadýðý ve bu nedenle odada televizyon dahi açýlmadýðý ifade edildi.

ANET'E YENÝ BAÞKAN

Kazanýn ardýndan tutuklanan ve ifadesinde aday adaylýðý baþvurusunun ardýndan 28 Kasým'da ANET Yönetim Kurulu Baþkanlýðý ve Genel Müdürlüðü görevinden istifa ettiðini söyleyen, ancak istifasý Ticaret Sicil Gazetesi'nde þubat ayýnda yayýmlanan Kepez Belediye Baþkaný Mesut Kocagöz'ün yerine yeni baþkaný seçmek için ANET Yönetim Kurulu toplandý. Yapýlan toplantýnýn ardýndan yönetim kurulu baþkanlýðýna emekli emniyet müdür yardýmcýsý ve eski Konyaaltý Belediyesi Meclis Üyesi Edip Kemal Bahadýr getirildi.