Antalya'da sanayi sitesinde yangýn! Kundaklama iddiasý
ABONE OL

Yangýn, saat 3.30 sýralarýnda Kepez ilçesine baðlý Þafak Mahallesi Yeþil Sanayi Sitesi 5024 Sokak üzerinde bitiþik haldeki alüminyum, oto tamirhanesi ve boya satýþý yapýlan iþ yerlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alevleri fark edenler durumu 112 Acil Çaðrý Merkezi'ne bildirdi. Ýhbarýn ardýndan belirtilen adrese çok sayýda itfaiye, polis ve saðlýk ekibi sevk edildi. Bu sýrada alevler bitiþik haldeki diðer iþ yerleri ile araçlara da sýçradý.

MUHABBET KUÞLARI KURTARILDI

Olayý haber alan iþ yeri sahipleri iþ yerlerinin yandýðýný görünce gözyaþý döktü. Söndürme çalýþmalarý esnasýnda boya malzemeleri satan iþ yerinden 4 kafesteki muhabbet kuþlarý kurtarýldý.

KUNDAKLAMA ÝDDÝASI

Oto tamirhane sahibi Güngör Karslý, "Dükkanýn yanýyor diye bir çocuk aradý, 'þaka mý yapýyorsun?' dedim. Ýlk önce arabanýn yandýðýný, ardýndan dükkana sýçradýðýný söyledi. Bu arabanýn yanmasý normal deðil, çünkü motoru yok. Kanuna adalete sýðýndýk, bunu yapan kimse cezasýný çekecek. Dükkanda toplam 4 milyon liralýk zararým var" dedi.

Ekiplerin yaklaþýk 2 saatlik çalýþmasý sonucu yangýn söndürülürken, 2 iþ yeri ile 3 araç küle döndü, alevlerin sýçradýðý bir iþ yerinde ise hasar oluþtu.

Polis, yangýnýn çýkýþ nedeniyle ilgili inceleme baþlattý.