AVM'de baþörtülü genç kýza çirkin saldýrý: Hakaretler yaðdýrdý! Ýþte o anlar
ABONE OL

Olay, geçtiðimiz Perþembe günü saat 18.30 sýralarýnda Beyoðlu'nda bulunan bir AVM'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akþam saatlerinde zincir kahve dükkanýndan kahve almak isteyen Nursena A. ve kardeþi Aysima A. sýra beklemeye baþladý. Kýz kardeþler yaklaþýk 15 dakika boyunca sipariþlerini hazýrlanmasýný beklediði esnada Çaðla H. erkek arkadaþý Abdurrahman G. ile sipariþ vermeye geldi. Sipariþi sonra veren Çaðla H. önce sipariþi alýnca, kýz kardeþler durumdan rahatsýz olarak çalýþaný uyardý.

KOÞARAK GELDÝÐÝ KIZ KARDEÞLERE SALDIRDI

Bunu duyan Çaðla H., Aysima A.'ya "Kes sesini, benim sipariþim, sen ne karýþýyorsun" diyerek baðýrdý. Bunun üzerine Aysima A., Çaðla H.'ye kendisiyle muhatap olmadýðýný tepkisini baristaya gösterdiðini söyledi. Baristada sýrayý karýþtýðýný söyleyince Çaðla H. sipariþini alarak erkek arkadaþýyla dýþarýya çýktý. Ancak bir süre sonra öfkeden deliye dönen Çaðla H., koþarak yanlarýna geldiði kýz kardeþlere saldýrdý. Aysima A.'nýn baþörtüsünü tutan Çaðla H. "kapalý o..." diyerek küfretti. Hakaretle de yetinmeyen Çaðla H. Akbay'ýn baþörtüsünü de açýp saldýrmaya devam eden ortalýk karýþtý. Çaðla H.'nin erkek arkadaþýnýn ve çalýþanlarýn araya girmesiyle taraflar ayrýldý. Çaðla H. uzaklaþýrken, Aysima A. ise koltuða oturup aðladý. O dehþet anlarý ise güvenlik kameralarýna anbean yansýdý.

POLÝS SALDIRGAN KADINI GÖZALTINA ALDI

Olayýn ardýndan kýz kardeþlerin ihbarý üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kýsa sürede olay yerine gelen Ýstanbul Güven Timleri Þube Müdürlüðüne baðlý timler, AVM'den uzaklaþan Çaðla H.'yi gözaltýna aldý. Kadýnýn, kýz kardeþlerden þikayetçi olmasý üzerine Çaðla H,, Aysima A. ve Nursena A. emniyete götürüldü. Emniyette ifadeleri alýnan ve birbirlerinden þikayetçi olduðu öðrenilen taraflar, savcýlýk talimatýyla emniyetten serbest býrakýldý.

"SEN NE KARIÞIYORSUN, KES SESÝNÝ" DÝYEREK SALDIRDI

Saldýrýya uðrayan Týp Fakültesi öðrencisi Aysima A., "Ben Týp Fakültesi öðrencisiyim. Saat 18.30 sýralarýnda ablam Nursena Akbay ile AVM'de kahve dükkanýna giderek sýra beklemeye baþladýk. Sýra bize geldiðinde sipariþlerimizi verdik ve kahvelerin çýkacaðý bölüme yöneldik. Burada bir süre beklemeye devam ettik ancak beklediðimiz süre içerisinde bizden daha sonra sipariþ veren ve ayný içecek sipariþi verenlerin kahvelerini bizden önce aldýklarýný gördü. Ben bu sebeple baristaya bizden sonraki sipariþleri neden veriyorsunuz yaptýðýnýz kahveler bizim sipariþimizdi dedim. Daha sonra barista da bana cevaben 'Evet kusura bakmayýn ben sizi atladým sizinle ilgileneceðim' dediði esnada Çaðla isimli þahýs bana baðýrarak 'Sen ne karýþýyorsun, benim sipariþim, kes sesini' dedi. Ben de kendisine cevaben 'Ben barista ile konuþuyorum, seninle muhatap olmadým bile' dedim" ifadelerini kullandýðý öðrenildi.

"BAÞÖRTÜMÜ AÇIP, YUMRUÐUYLA VURMAYA BAÞLADI"

Aysima A. ifadesinin devamýnda, "Sonrasýnda yanýmda bulunan ablam da Çaðla'ya 'Biz barista ile konuþtuk sana bir þey söylemedik' dedikten sonra Çaðla isimli þahýs sinirlenerek ablamýn üzerine yürüdü ve ablamý itti ve vurmaya baþladý. Çaðla isimli þahýs ablamý itekleyip vurduktan sonra gitti. Ýþletmeden çýkacaðý esnada sinirlenip geri geldi ve benim üzerime yürüdü. Benim üzerime yürüdüðü esnada bana 'Sen kapalý o...' demeye baþladý, þahýs üzerime yürümeye devam etti ve benim baþörtümü açtý. Sonrasýnda yumruðuyla vücudumun çeþitli yerlerine vurmaya baþladý. Sonrasýnda bizi tekrar çevredeki þahýslar ayýrdý ve Çaðla isimli þahýs nasýl dayaðý yedin ama diye baðýrarak iþletmeden çýktý" dedi.

"KARDEÞÝMÝN BAÞÖRTÜSÜNÜ AÇTI"

Aysima A.'nýn ablasý Nursena A. ise ifadesinde, "Önce sipariþ vermelerine raðmen daha sonra sipariþ alanlarýn olduðunu çalýþana bildirdik. Çaðla H. yanýmda bulunan Aysima A.'ya 'Kes sesini, benim sipariþim, sen ne karýþýyorsun' dedi. Ben de Çaðla isimli þahsa ben garsona söylüyorum demem üzerine Çaðla isimli þahýs benim sol omzumdan iterek 'ne karýþýyorsun?' dedi. Daha sonra Çaðla isimli þahýs sipariþlerini alýp yanýmýzdan ayrýldý ve birden geri dönerek kardeþim Aysima A.'ya saldýrdý ve baþörtüsünü tutarak 'Kapalý o...' dedi. Çaðla isimli þahýs kardeþime saldýrýp vurmaya çalýþtý ve kardeþimin baþörtüsünü açtý" ifadelerini kullandý.

  • baþörtüsü
  • saldýrý
  • gözaltý