AYD'den Altun'a destek: Ýsrail, ''düþmanca'' ve ''hadsiz'' bir yaklaþým sergiliyor
ABONE OL

AYD'den yapýlan yazýlý açýklamada, Ýsrail medyasýnýn algý ve manipülasyonlarýna bir yenisini daha ekleyerek, Altun'u hedef alýp, "düþmanca" ve "hadsiz" bir yaklaþým sergilediði bildirildi.

Dünyanýn gözleri önünde Gazze'de katliam ve soykýrým gerçekleþtiren Ýsrail'in bu kez dezenformasyon ve yalan haberleri çürüten, sosyal medya yalanlarýný ortaya çýkaran Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Baþkaný Fahrettin Altun'a yüklendiðine iþaret edilen açýklamada, Fahrettin Altun için, "Erdoðan'ýn gölgesi" diyerek skandal bir tanýmlamada bulunulduðu aktarýldý.

Ýsrail medyasýnca yapýlan haberde, "Erdoðan'ý devirmek imkansýz ama Fahrettin Altun ve ekibi durdurulmalý. Hem de derhal" denilerek, hadsiz ve düþmanca bir yaklaþým sergilendiði vurgulanan açýklamada, þunlar kaydedildi:

"Bizler Anadolu Yayýncýlar Derneði olarak bu hadsiz yaklaþýmý ve çirkin benzetmeleri yapanlarý þiddetle kýnýyoruz. Þu bilinmelidir ki, sosyal medyada yapýlan dezenformasyon ve yalan yanlýþ haberlerin ortaya çýkarýlmasýnda büyük bir mücadele veren Ýletiþim Baþkaný Fahrettin Altun yalnýz deðildir. Anadolu medyasý olarak Sayýn Altun'un yanýndayýz. Ýsrail önce Filistinlilere uyguladýðý zulümden vazgeçmeli, iþlediði insanlýk suçunun ve savaþ suçunun hesabýný vermelidir."