Bahçelievler'de trafik magandasý dehþet saçtý! Tartýþtýðý kiþinin üzerinden arabayla geçti
ABONE OL

Olay, Bahçelievler ilçesinde geçtiðimiz günlerde yaþandý. Ýddiaya göre, motosikleti ile seyir halinde olan Furkan Tekin, karþý þeritten gelerek aniden fren yapan 44 ADE 821 plakalý araç sürücüsünü uyardý. Olay sonrasý otomobil sürücüsü, Tekin'i kolundan tutarak aracýyla geri manevra yaptý. Olay esnasýndan Tekin'in bacaðýnýn üzerinden geçen otomobil yaralanmasýna neden oldu. Bu sýrada bacaðý kýrýlan Tekin son bir hamleyle kendisini yolun kenarýna attý. Olayý gören vatandaþlar sürücüye tepki gösterince saldýrgan olay yerinden kaçtý. Çevredeki vatandaþlar durumu hemen polis ve saðlýk ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saðlýk ekipleri Furkan Tekin'i hastaneye kaldýrdý.

BACAÐINDA KIRIKLAR OLUÞTU

Hastanede tedavi altýna alýnan Tekin'in vücudunun çeþitli yerlerinde yara ve bacaðýnda 7 kýrýk olmasý nedeniyle ameliyat olacaðý öðrenildi.

"ÞAHSIN ARAÇ PLAKASI BÝLÝNÝYOR"

Oðlunun yaþadýklarýný anlatan Fikret Tekin ise sürücünün yakalanmadýðýný belirterek, "3 Aðustos'ta oðlum ve yeðenim, motora binerek ehliyet kursuna doðru yola çýktýlar. Motorla giderken karþýdan gelen araç ani fren yaptý. Araçtaki þahýs oðluma küfretti. Oðlum da motordan inip uyarmak için þahsa doðru yöneldi. Konuþmak için yanýna yaklaþtýðýnda, þahýs oðlumun kolundan tutup aracý geri vitese aldý ve oðlumun bacaðýnýn üstünden geçti. Oðlum, kýrýk bacaðýyla kendini kaldýrýmýn köþesine attý. Þahýs, aracý tekrar oðlumun üzerine sürmek için yönelirken, oradan geçen bir vatandaþ arabaya yöneldi. Þahýs panikleyip araçla kaçtý. Þu an oðlumun ayaðýnda 7 tane kýrýk var ve ameliyat olmasý gerekiyor. Henüz ameliyata alýnmadý, hâlâ bekliyoruz. Kaþýna 4 dikiþ atýldý. Olaydan hemen sonra oðlumun yanýna gittiðimde, kaþý kemiðe kadar açýlmýþtý. Vatandaþlar oðluma yardým ettiler. Bu þahsýn araç plakasý biliniyor. Biz bu þahsý karakola bildirdik ancak 10 gündür yakalandýðýna dair bir bilgi alamadýk. Ben maðdur durumdayým ve bu þahsýn bir an önce yakalanmasýný istiyorum" dedi.