Bakan Bayraktar: Hiçbir þeyden endiþe etmeyin, devletimiz burada sizlerin yanýnda
ABONE OL

Bayraktar, Karataþ Konaklama Merkezi'nde Diyanet Ýþleri Baþkanlýðýnca kurulan iftar çadýrýnda vatandaþlarla buluþmasýnda, devletin 6 Þubat 2023 depremlerinin ilk anýndan itibaren Hatay'da olduðunu söyledi.

Devletin, bütün imkan ve kabiliyetlerini seferber ederek "asrýn felaketi" dedikleri büyük hadisenin üstesinden gelebilmek için gayret ettiðini belirten Bayraktar, "Sayýn Cumhurbaþkaný'mýz 'Biz tekrar bu þehirlerimizi inþa ve ihya etmek, tekrar bu þehirlerimizdeki hayatý normale döndürmek için çalýþacaðýz, gayret edeceðiz. Konutlarý yapacaðýz, tekrar normal hayatý saðlayacaðýz' dedi. Biz de onun ortaya koyduðu bu hedef doðrultusunda gece gündüz çalýþýyoruz." diye konuþtu.

Geçen cuma günü yine Hatay'da olduðunu anýmsatan Bayraktar, bugün doðduðu topraklara yeniden gelip vatandaþlarla iftarda bir arada olmak istediðini anlattý.

Bayraktar, devletin her zaman vatandaþýnýn yanýnda olduðunu vurgulayarak, "Hiçbir þeyden endiþe etmeyin, devletimiz burada, sizlerin yanýnda. Ýnþallah konutlar hýzlý bir þekilde yükseliyor, bir kýsmý teslim edildi, edilmeye devam edecek." dedi.

Bakan Bayraktar, Hataylýlarýn Ramazan Bayramý'ný þimdiden tebrik etti.